Selecteer een pagina

Allergie therapie

N

Onderzoeken van de soort allergie

N

Inzet NAET of Total Resetmethode

N

Verhoging energieniveau

N

Verminderen van de allergie

Nucleus Coaching

Door met de Nucleus Coach methode belemmeringen weg te nemen of te verminderen versnelt jouw persoonlijke groei.

Orthomoleculaire Coaching

Meer grip krijgen op je gezondheid met aanpassing van voeding, soms supplementen, en kleine gedragsaanpassingen.

Sensi-therapie

Sensi-Plus therapie bestaat uit verschillende therapievormen. Ik kijk welke behandelmethode het beste bij jou en de klachten past.

Loopbaanbegeleiding

Wie ben je, wat wil je, wat kun je op werkgebied? Samen vinden we daar antwoord op middels loopbaantesten en gesprekken.

Allergie of intolerantie verminderen

NAET is een afkorting van Nambudripads Allergy Elimination Techniques. In Nederland ben ik aangesloten bij Total Reset en sta ik vermeld op hun website https://totalresetmethode.nl/therapeutenlijst/. De NAET methode is een natuurlijke holistische, pijnvrije en duurzame behandelmethode waarbij geen medicijnen worden gebruikt. Door het inzetten van deze behandelmethode kan je lichaam op een eenvoudige manier allergieën of intoleranties elimineren. PRIM kan ingezet worden als alternatief voor vaccinaties.

Voorafgaande een NAET behandeling krijg je een intakeformulier toegestuurd. Tijdens een behandeling wordt door spiertesten uit de kinesiologie of door meting met een bio-sensor naar stoffen gezocht die het eigen energiesysteem verzwakken. Vervolgens worden deze stoffen door middel van een drukbehandeling op acupunctuurpunten op de rug, die gecombineerd wordt met een bepaalde ademhaling, gebalanceerd. Hierdoor krijgen jouw hersenen een seintje dat deze stof niet lichaamsvreemd is en je lichaam hier niet op hoeft te reageren.

Jonge kinderen en baby’s kunnen ook getest worden via hun ouders. Indien u van de huisarts medicijnen voorgeschreven heeft gekregen voor uw klachten, blijf deze dan gewoon gebruiken tijdens en na de NAET behandelingen. Daarnaast is de Nucleus Methode een prima aanvulling bij de NAET behandeling, omdat onder sommige allergieën ook emoties of belemmerende overtuigingen verscholen liggen.

Ervaring van Lucia Muller: “Ik had al anderhalf jaar klachten: niezen, verstopte sinussen en nasaal praten. Omdat deze klachten waren begonnen bijna meteen na een corona test, kon Helma gericht testen. Er zaten emoties op van boosheid en onmacht (het verplicht worden om te testen omdat ik in contact was geweest met mijn kleinzoon tijdens de kerstviering). Toen Helma onder andere deze emoties en het neusstokje van de test behandeld had, was ik na 2 weken hoest- en proestvrij en het niezen was over. Heel blij dat mijn nasale spraak verdwenen is. Mijn dank Helma.”

Testimonials

“Ik liep al bijna een jaar rond met een verkoudheid waar ik maar niet vanaf kwam. Via een doorverwijzing kwam ik terecht bij Helma. Het bleek een allergie te zijn. Binnen 3 maanden had ik bijna geen klachten meer. Ze heeft dit op verschillende manieren aanpakt. Inmiddels roep ik tegen alle kennissen en vrienden: als je een allergie hebt moet je naar Helma gaan.”

Marieke

“Ik had ineens sinds 3 jaar last van psorias. Ik schaamde me voor de rode plekken op mijn huid. Maar het jeukte ook ontzetttend. Ik was al die jaren aan het zoeken naar het juiste zalfje hiervoor. Ik paste mijn voeding aan maar het hielp allemaal niet. Via een doorverwijzing kwam ik bij Helma en ze heeft me in een aantalsessies van psoriasis afgeholpen. Ik kan weer zonder schaamte een korte broek dragen.”

Bob

Toen mijn dochter 3 maanden was, kreeg ze opeens erg last van eczeem. Naast alle bultjes, had ze ontzettend last van jeuk. Ze krapte letterlijk haar huid kapot, met veel wondjes als gevolg. Toen we na 3 maanden van ‘klungelen’ samen bij Helma kwamen is mijn dochter op verschillende gebieden getest. Er kwamen meerdere dingen uit en hier heeft Helma haar voor behandeld. Nu 6 behandelingen verder, is er een wereld van verschil. Ik heb mijn tevreden meisje weer terug die zonder krabwandjes en mutsjes door het leven kan! De bultjes en de jeuk zijn eindelijk weg! Echt geweldig hoe goed het met haar gaat. Helma ontzettend bedankt!

Petra met haar dochter Indy

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


Kennismakingsgesprek inplannen

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Pin It on Pinterest

Share This