Selecteer een pagina

Bedankt!

Leuk dat jij naar het openingsfeest komt

Wij kijken er naar uit jou daar te ontmoeten en hebben erg ons best gedaan om een een mooi programma voor jou samen te stellen vol met afwisseling. Er is veel gelegenheid om meer te leren over de diverse opleidingen van Nucleus Opleidingen en om te netwerken met vakgenoten en (oud) cursisten.

Praktische informatie

Coaching EHBB kamer 1 - 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

8 januari 2023

Het openingsfeest vindt plaats op:

  • Zondag 8 januari 2023
  • Van 11.00 uur tot 17.00 uur
Coach 1 bos 2 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Phoenix Tiel

Aanwezigen zijn van harte welkom in het gebouw van Scouting Phoenix aan de Hennepe 199, 4003 AD in Tiel. Zie de routebeschrijving.

Passie Coaching 10 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Jij bent onze gast

Het openingsfeest is geheel kosteloos voor zowel genodigden en geinteresseerden. Met uitzondering van de lunch. 

Leuk om vast te lezen

Over Nucleus Opleidingen, Coaching & Business

Introspectie

Voor mensen die een versnelde persoonlijke groei willen doormaken privé of in hun werk. Of bij klachten (van onbekende oorzaak) waarmee je niet verder komt.

Nucleus Coach 1

De Nucleus Coach 1 opleiding is er voor coaches met en zonder ervaring in hun professie. Nucleus Coaching brengt je sneller tot de kern van de coachee.

Nucleus Coach 2

De Nucleus Coach 2 opleiding geeft handvatten om de bron van lichamelijke (on) begrepen klachten te vinden bij een breder spectrum aan belemmeringen.

EHBB

EHBB staat voor Emotionele Hulp Bij Bevallingen. Het is een vorm van Nucleus Coaching voor, bij en na bevallingen, toegespitst op bevallingstrauma’s.

EHJO

EHJO staat voor Emotionele Hulp voor Jonge Ouders en geeft handvatten bij het begeleiden van jonge ouders gedurende de eerste 1000 levensdagen van hun kind.

Trainingen

Voor bedrijven biedt Nucleus Opleidingen korte effectieve trainingen voor het verminderen van belemmeringen en voorkomen van een burn-out. 

Workshops

Nucleus Opleidingen biedt diverse workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierbij staat Nucleus Coaching centraal bij het oplossen van klachten.

Webinars

Nucleus Opleidingen biedt tevens Online Webinars op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hierbij staat Nucleus Coaching centraal bij het oplossen van klachten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laten we contact houden!

De Nucleus Methode is een methode in ontwikkeling. Er komen geregeld nieuwe inzichten bij waar jij als (aanstaand) coach je voordeel mee kunt doen. Wij delen deze inzichten graag. Ook houden we jou graag op de hoogte over de Nucleus Opleidingen die binnenkort weer starten en delen de ervaringen van medestudenten zowel tijdens als na de opleiding.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


Pin It on Pinterest

Share This