Selecteer een pagina

Contact

Meer weten? Wij horen graag van jou.

Mail ons op info@nucleus-opleidingen.nl

Bel 0655108888

Korensingel 7, 7041 JH 's-Heerenberg

Wij zijn 5 dagen per week geopend

Maandag – vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Adres

Korensingel 7, 7041 JH  ‘s-Heerenberg

Telefoon

06 55108888

Contact

Denk je dat één van onze opleidingen iets voor jou is of heb je nog vragen en wil je meer weten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op. De uiteindelijke aanmelding voor een opleiding vindt pas plaats nadat er een wederzijdse kennismaking is geweest.

Veel gestelde vragen

Is dat wel wat voor mij om die trainingsdagen in een groep te volgen?

Ja, de combinatie groepsproces en jouw eigen proces versterken elkaar. In een groep leer je meer dan alleen je eigen proces.

Na Introspectie ben ik zo enthousiast geworden dat ik het zelf wil leren toepassen. Heb ik een vooropleiding nodig?

Nee, het gaat erom dat je empatisch bent om aan de sluiten in het gesprek bij iemand anders. Daarin is EQ (Emotionele Intelligentie) belangrijker dan IQ (Intelligentie Quotiënt). De opleiding is zo ingericht dat iedereen deze methode kan leren.

Ik wil eigenlijk alleen maar losse sessies doen kan dat?

Nee, niet binnen Introspectie. Het effect van deelname aan Introspectie is groter dan wanneer je alleen losse sessies ervaart. Tijdens de trainingsdagen en de online sessies met de groep krijg je andere oefeningen die jouw persoonlijke groei op een aanvullende manier stimuleren. Bovendien leer je ook van de transformatie processen van andere deelnemers.

De ervaring leert dat deelnemers aan Introspectie ook soms door willen gaan met het zelf leren toepassen van deze coachmethode. Door de trainingsdagen en online coachsessies wordt hier een gedegen basis voor gegeven. Je krijgt tijdens Introspectie kennis van de hele opleiding in beknopte vorm.

Kan ik Nucleus Coach 1 meteen volgen om de coachtechniek te leren?

Dat is afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring. De vooropleidingen Nucleus Coach Introspectie en EHBB geven de eerste basis om deze coachmethode zelf te ervaren en kennis van de hele opleiding in beknopte vorm te krijgen. Bepaalde onderdelen van de vooropleidingen zijn al bruikbaar om zelf te leren toepassen. We bouwen jouw kennis geleidelijk verder op in de Nucleus Coach 1 opleiding om mensen met diverse soorten trauma’s te begeleiden. Bij EHBB gaat het alleen om geboortetrauma’s.

Is één van deze opleidingen iets voor mij ?

Ja en nee, in theorie is één van de Nucleus Opleidingen geschikt voor iedereen die zich verder persoonlijk wil ontwikkelen en zich aangetrokken voelt tot deze opleidingen. In de praktijk zien we dat vooral de volgende doelgroepen de opleiding volgen:

  • Mensen die het gevoel hebben dat ze meer uit hun leven kunnen halen
  • Hulpverleners, zoals coaches, therapeuten, verpleegkundigen, verloskundigen, kraamverzorgsters, doula’s
  • Managers en directieleden die het beste uit hun personeel willen halen

Behoor je niet tot deze doelgroepen dan nodigen we je van harte uit om te bellen naar 06-55108888

Pin It on Pinterest

Share This