Selecteer een pagina

Webinar: Dé coachmethode die terugval voorkomt

Kennismaken met een andere manier van coachen

N

Zoek je een krachtige tool om mensen verder te helpen

N

Hoe kortdurende trajecten veel effect geven

N

Welke 3 onderdelen essentieel zijn voor duurzame verbetering

N

Hoe jij duurzaam verbetering kunt ervaren of jouw cliënten

Dé coachmethode die terugval voorkomt

Wil je meer weten hoe je cliënten kunt begeleiden die niet verder komen met andere methodieken? Meld je dan nu direct aan voor het gratis webinar van Nucleus Opleidingen:

Hoe blijvend resultaat behalen?

Als coach wil je graag dat jouw klant blijvend resultaat behaalt. En nu merk je dat klanten (of jezelf) soms terugvallen in ongewenste patronen of de verbetering is minimaal. Dit kan teleurstelling geven als dit niet het effect is dat je zou willen, ook voor de klant.

Hoe zou het zijn als je een coachmethode leert die niet alleen iets aantipt, maar ook iets afmaakt?

Wat leer je tijdens dit interactieve webinar?

In dit interactieve webinar maak je kennis met de effecten van de methode en ga ik je uitleggen welke 3 basisingrediënten je nodig hebt om als coach 10 keer zoveel impact te hebben.

Het lijkt me leuk om je te ontmoeten in ons interactieve webinar.

Effecten van deze coachmethode

We hebben effect gezien bij een ruimte variatie aan klachten. Denk hierbij onder meer aan:

 • Negatieve gedachten
 • Spanningshoofdpijn, burn-out
 • Ongewenste emoties zoals angsten, boosheid, etc.
 • Conflictsituaties thuis en op het werk
 • Herstel van trauma
 • Onbegrepen (lichamelijke) klachten waar andere hulpverleners niet verder mee komen
 • Depressie
 • Slaapproblemen
 • Het gevoel dat je niet gelukkig bent in je werk of relaties
 • Echt inzicht krijgen in jezelf
 • IVF problematiek
 • Geboorte trauma bij moeder en kind

Per 1 augustus 2019 geaccrediteerd door KTNO, gewaardeerd met een 9.

Coaching bloem 1 - 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Altijd al anderen willen helpen

We merken dat het ervaren van klachten en belemmering heel veel effect heeft in ons leven. Ook als hulpverlener sta je soms met lege handen. Vaak is er meer mogelijk dan gedacht.

Zelf had ik rugklachten waardoor ik een andere baan moest gaan zoeken. Ik had al twee loopbaantrajecten achter de rug en wist nog steeds niet wat mijn passie was. Ik werd geraakt door het webinar vanwege de opties dat het mogelijk is om bepaalde klachten te verminderen op een andere manier dan ik tot nu had geleerd. Met mijn opleiding in de psychologie heb ik niets gedaan. Door het webinar was ik benieuwd geraakt naar deze methode van begeleiden. Ik wilde ook graag de oorzaak van mijn rugklachten onderzoeken. Mijn passie heb ik gevonden tijdens Introspectie. Ik heb inmiddels mijn eigen praktijk als Nucleus Coach en geniet van de doeltreffendheid van deze methode.

Anne

Aanvulling in jouw werk

Hulpverleners hebben vaak al een bepaalde manier van werken die goed bevalt. Toch kan het zijn dat er bepaalde cliënten op je pad komen die net iets meer nodig hebben om belemmeringen te verminderen. 

Als HR adviseur vind ik het fijn om medewerkers te coachen. Vooral als ze tijdelijk niet lekker in hun vel zitten. Ik had al een coachopleiding gedaan maar ik had er behoefte aan om toch meer te kunnen betekenen voor mijn medewerkers. Wanneer medewerkers overbelasting ervaarden, merkte ik dat ik meer nodig had om ze te helpen de stressgevoelens te verminderen.

De informatie in het webinar sloot aan op wat ik zocht. Ik pas deze prachtige methode regelmatig toe in mijn werk. Het is genieten van deze effectieve manier van begeleiden.

Sabine

Dé coachmethode die terugval voorkomt

Wil je meer weten hoe je cliënten kunt begeleiden die niet verder komen met andere methodieken? Meld je dan nu direct aan voor het gratis webinar van Nucleus Opleidingen:

Pin It on Pinterest

Share This