Selecteer een pagina

Emotionele hulp bij bevallingen

Als verloskundige, kraamverzorgster en doula wil je vrouwen tijden hun bevalling ook emotioneel kunnen bijstaan. EHBB is daar een uitstekende tool voor.

De verlichting en verwerking van geboortetrauma’s en de voorbereiding op de bevalling
N

Extra handvatten bij emotionele situaties

N

Kennis van inzichten en technieken

N

Praktijkervaring met EHBB

N

Studiepunten bij de KNOV en KCKZ

N

Boeiende en leerzame lesdagen

N

Uitbreiden van jouw netwerk

Opbouw van EHBB Opleiding

  Emotionele hulp bij bevalling

  Nucleus Coaching heeft de Opleiding Emotionele Hulp bij Bevallingen ontwikkeld. Een opleiding voor professionals die EHBB willen toepassen in hun praktijk. Je leert in vier maanden de EHBB coachtechniek toepassen bij zwangere vrouwen en vrouwen die kort of lang geleden zijn bevallen. Deze techniek wordt toegepast bij de verlichting/verwerking van geboortetrauma’s en bij de voorbereiding op de bevallingen. Deze opleiding wordt in kleine groepen tot maximaal 12 deelnemers gegeven omdat de persoonlijke begeleiding zo optimaal mogelijk is.

   

  4 Maanden begeleiding

  Tijdens de EHBB opleiding mag je rekenen op 4 maanden begeleiding van Helma Koorevaar. Zij is één van de ontwikkelaars van de Nucleus Coach Methode en heeft ruim ervaring als coach en trainer.

  Opbouw van EHBB

  De EHBB opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 4 Maanden begeleiding
  • 2 Persoonlijke coachsessies
  • 4 Trainingsdagen
  • Twee wekelijkse Vraag & Antwoord sessies
  • Toegang tot Nucleus Community
  2 Persoonlijke Coachsessies

  Een belangrijk onderdeel van de EHBB opleiding bestaat uit 2 Persoonlijke Coachsessies. Hierin gaan we met jouw persoonlijke thema’s aan de slag rondom jouw geboorte en/of eigen bevalling(en) zodat je niet alleen kennis vergaart over EHBB maar ook ervaringsdeskundige bent. Dit is een essentiële voorwaarde om jouw cliënten te kunnen helpen.

  Trainingsdag 1: Herkomst van belemmeringen

  De eerste dag van de opleiding EHBB bevat de volgende thema’s:

  Dag 1: Herkomst van belemmeringen

  • Invloed van stress tijdens de bevalling
  • Voorbeeld EHBB sessie en uitleg methode
  Trainingsdag 2: De Nucleus Coachmethode voor traumaherstel

  De tweede dag van de opleiding EHBB bevat de volgende thema’s:

  Dag 2: De Nucleus Coachmethode voor traumaherstel

  • Koppeling onderbewust trauma en symptomen
  • Praktijkoefening met de Nucleus Methode
  Trainingsdag 3: Blauwdruk, de invloed daarvan op de baby’s verdere leven

  De derde dag van de opleiding EHBB bevat de volgende thema’s:

  Dag 3: Blauwdruk, de invloed daarvan op de baby’s verdere leven

  • Wat is blauwdruk en waarom is het zo belangrijk?
  • Oefenen EHBB sessie
   Trainingsdag 4: Praktijkdag

   De vierde dag van de opleiding EHBB bevat de volgende thema’s:

   Dag 4: Praktijkdag

   • EHBB sessie met eigen oefencliënt
   • Evaluatie en aanvulling van coachsessies met theorie
    Vraag en antwoord sessies

    Elke maand houdt Helma Koorevaar een online Vraag & Antwoord sessie voor deelnemers aan de EHBB opleiding waarin zij in de gelegenheid worden gesteld om vragen te stellen en hierover met haar en de andere aanwezigen ingesprek te gaan.

    Toegang Nucleus Community

    Nucleus Opleidingen kent een eigen besloten Community waarin studenten en afgestudeerden elkaar vinden voor het uitwisselen van informatie en ervaringen in een vertrouwde omgeving.

    Wat leer je tijdens de Opleiding EHBB?

    Tijdens de opleiding leer je als professional:

    • Zelf zwangeren en hun gezin extra goed voor te bereiden op de bevalling met de aanvullende tools van EHBB
    • Vaardigheden die prima te combineren zijn in jouw werk als verloskundige, kraamverzorgster & doula
    • Toegespitste gesprekstechnieken om zelf de kraamvrouw en het gezin effectief te begeleiden bij nare ervaringen rondom de geboorte
    • Het zelf kunnen verlichten van bevallingstrauma’s
    • Vaardigheden om de eigen regie en kracht van de kraamvrouw te stimuleren in de nieuwe situatie
    • Eigen nare ervaringen tijdens het begeleiden van bevallingen opruimen
    • Een nieuwe frisse kijk op je werk en nog meer voldoening
    Coaching bloem 1 - 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

    Lesdag 1 Herkomst van belemmeringen

    Tijdens deze lesdag zie je een voorbeeld EHBB-coachsessie en krijg je uitleg over de Nucleus Coach Methode. Duidelijk wordt welke invloed stress heeft tijdens de bevalling en de gevolgen daarvan voor een volgende zwangerschap.

    Na een heerlijke lunch vervolgen we middag met een korte gezamenlijke wandeling in het bos met een praktijkoefening. In de middag is er ruimte voor één van de deelnemers om zelf een sessie te oefenen samen met de docent. 

    Ik vond het een prachtige dag. Alles was fantastisch verzorgd. Alles klopte. Ik heb heel veel geleerd en ben heel blij dat ik met deze opleiding begonnen ben en dat ik zelf al een sessie gedaan heb. Het is een mooie stap vooruit in dit werk.

    Ellen, kraamverzorgster

    Lesdag 2 De Nucleus Coachmethode om trauma te herstellen

    Aanvulling op de uitleg van lesdag 1 geeft meer begrip voor het effect van trauma in onze hersenen en lichaam. Je krijgt inzicht over de connectie tussen een onderbewust trauma en de bewuste symptomen.

    Na de lunchpauze gaan we verder met het sneller leren herkennen van trauma’s. Er is ruimte om een EHBB-coachsessie te oefenen onder begeleiding van de docent.

    Helma is een heel prettige coach en docent. Tijdens mijn opleiding tot EHBB coach zelf meerdere sessies bij haar gehad, heel bijzondere ervaring.

    Helma en EHBB hebben mij meer rust en inzicht en gegeven, zowel in mijn eigen bevallingen en zwangerschappen als ook mijn eigen geboorte en hoe dit invloed heeft gehad op mij als persoon en de connectie met mijn moeder.

    Als verloskundige en coach ben ik heel enthousiast over de Nucleus Coach methode EHBB. Ik vind het een prachtige methode om vrouwen te helpen met verwerking en heel bijzonder om te zien hoe het helpend is voor het hele gezin.

    Manon, verloskundige

    Lesdag 3 Blauwdruk, de invloed daarvan op het verdere leven van de baby

    Je maakt kennis met andere visies op zwangerschap en geboorte. Wat is een blauwdruk en waarom is het zo belangrijk?

    Na de heerlijke lunch en een korte gezamenlijke wandeling in het bos gaan we verder in op de invloed van de blauwdruk op de verdere ontwikkeling van de baby. Zowel in de middag als in de ochtend is er ruimte voor het oefenen van een EHBB-coachsessie.

    Wat een prachtige opleiding is de EHBB en een waardevolle aanvulling en verdieping in mijn werk als kraamverzorgende. In een groep met vier vrouwen en Helma als opleider hebben we prachtige opleidingsdagen gehad. Helma is invoelend, zacht, rustig en sluit aan wat de behoeften van de groep zijn en ieder individueel.

    Daarbij een lesstof die goed behapbaar is, helder, duidelijk wordt uitgelegd met veel voorbeelden en verdeeld over genoeg tijd om te oefenen. De individuele sessies die bij de opleiding inbegrepen zijn, waren erg verrassend en helend. Zo konden we zelf ook voelen wat zo’n sessie in je eigen leven kan doen. Ik kijk uit naar de Nucleus Coach 1 opleiding om nog vaardiger te worden als coach.                                   

    Els, kraamverzorgster

    Lesdag 4 Praktijkdag EHBB

    Deze lesdag bestaat uit het toepassen van een EHBB-coachsessie. Ze kan sinds kort of langer zwanger zijn of al bevallen zijn. Het is een bijzondere dag waar veel aandacht is voor jou en je meegebrachte cliënt.

    In de verloskunde kom je regelmatige vrouwen en partners tegen die niet fijn terugkijken op hun bevalling. Dit zorgt ervoor dat een tweede zwangerschap/bevalling een grote stap kan zijn en veel onzekerheid en angst met zich kan meebrengen. Ik heb vaak geprobeerd om deze angst en onzekerheid te verminderen, maar dit lukte naar mijn idee niet goed genoeg. Nu ik deze cursus gevolgd heb merk ik dat dit wel lukt.

    In het begin dacht ik hoe kun je nou met één of een paar EHBB sessies deze angst weg krijgen? Maar elke keer weer wanneer wij oefenden met elkaar en met de cliënten was het duidelijk, het werkt echt. De cliënten hebben meer rust en zien en geloven ook echt dat het deze keer anders kan. Helma geeft heel duidelijke uitleg en begrijp je het toch nog niet dan legt ze het nog eens op een andere manier uit. Helma straalt rust en passie uit en dat motiveert ontzettend. Ik heb genoten van de persoonlijke, open en toegankelijke opleiding. De lunch was heerlijk. De sfeer en omgeving voelde veilig waardoor ik mijzelf goed kon openstellen en dit droeg dan weer bij aan meer kunnen oefenen en meer leren.

    Jorina, verloskundige

    Praktische informatie

    Coaching EHBB kamer 1 - 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

    Voor wie

    De opleiding is een mooie aanvulling voor de volgende professionals:

    • Verloskundigen
    • Kraamverzorgster
    • Doula’s
    EHBB les 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

    Waar

    De opleiding wordt gegeven aan de Korensingel 7 in ‘s-Heerenberg of op een andere locatie afhankelijk van de groep. In beide gevallen betreft het een gemoedelijke huiselijke setting waar iedereen zich welkom mag voelen.

    Passie Coaching 10 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

    Investering

    Om deel te nemen aan de opleiding wordt een vergoeding van 1875 euro gevraagd. Dat is inclusief studiemateriaal en een heerlijke lunch. Ondernemers kunnen deze studiekosten vaak aftrekken.

    Maak nu een afspraak

    Kennismakingsgesprek inplannen

    Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


    [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.17.6" background_color="#FFFFFF" custom_padding="4px|||||" global_colors_info="{}"][et_pb_row _builder_version="4.17.6" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.17.6" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_text _builder_version="4.17.6" _module_preset="default" global_colors_info="{}"]

    De EHBB Opleiding is geaccrediteerd

    De EHBB Opleiding is in 2021 geaccrediteerd bij de KNOV en KCKZ. De KNOV heeft 6 uur MIO en 10 uur bij- en nascholing toegekend. Voor jou als verloskundigen organiseren we de EHBB opleiding met beroepsgenoten. Accreditatie betekent voor jou als professional dat je direct veel studiepunten verdient en ook voldoet aan de voorwaarden voor intercollegiaal overleg. In de praktijk betekent het dat je meer vertrouwen uitstraalt naar jouw cliënten.

    [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="4.17.6" _module_preset="default" custom_margin="-12px|auto||auto||" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.17.6" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_text _builder_version="4.17.6" global_colors_info="{}"]

    Coaching voor verloskundigen

    We organiseren ook EHBB voor verloskundigen als beroepsgroep. Neem hiervoor contact met ons op.

    Na dertig jaar praktijkervaring als eerstelijns verloskundige met aanvullende coachopleiding is luisteren naar het verhaal over een nare of traumatische bevalling iets dat mij goed afgaat. Door gericht vragen te stellen voelen dames zich gehoord. En toch blijft de angst en onrust bij een naderende volgende bevalling bij getraumatiseerde zwangere vrouwen vaak bestaan. Ik had niet echt een duidelijk ‘tool’ om dat om te buigen zodat de volgende bevalling met vertrouwen tegemoet gezien wordt.

    Ik heb de stap gezet naar de EHBB opleiding. Een relatief kortdurend traject wat nogal wat resultaten belooft. Dat moest ik eerst nog maar eens zien…. Om eerlijk te zijn overtrof de opleiding al mijn verwachtingen. Wat een enorme resultaten. Het is gelijk al zichtbaar en voelbaar tijdens een sessie. De dames kunnen feilloos aangeven hoe het gevoel heet dat ze ervaren tijdens hun bevalling. Ook wanneer ze er nu over vertellen. Het lijden wordt zo heel duidelijk zichtbaar en voelbaar.

    En dan de transformatie van dat lijden en het daaruit voortvloeiende resultaat van RUST. Ja, rust met grote letters. Waaruit dan weer vertrouwen voortvloeit. Na een tiental sessies ben ik ervan overtuigd: Deze opleiding zou door iedere verloskundige gevolgd moeten of mogen worden. Het heeft mij in ieder geval meer werkplezier en meer voldoening opgeleverd. Dankjewel Helma voor dit krachtige instrument.

    Hilda, verloskundige en medeoprichter geboortetraumazeeland

    [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.16" _module_preset="default" custom_margin="-79px|||||" custom_padding="||3px|||" global_colors_info="{}"][et_pb_row column_structure="1_2,1_2" _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_image src="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2021/10/Coaching-krijtje-in-hand-groot-1920-x-1110-Nucleus-Opleidingen-Helma-Koorevaar.jpg" alt="Coaching krijtje in hand groot 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar" title_text="Coaching krijtje in hand groot 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar" _builder_version="4.16" _module_preset="default" custom_padding="||0px|||" box_shadow_style="preset1" global_colors_info="{}"][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_text _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"]

    Toepassing in de praktijk

    [/et_pb_text][et_pb_testimonial author="Judith, verloskundige" portrait_url="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2022/05/beeld-6-Helma-2019-RGB.jpg" _builder_version="4.16" _module_preset="default" min_height="227px" custom_margin="||15px|||" custom_padding="||36px|||" global_colors_info="{}"]

    Ik had niet gedacht dat ik dit zo vanzelfsprekend als verloskundige zou toepassen in onze praktijk. De manier van coachen past zo goed bij mij. En ik heb genoten van de vernieuwende lessen.

    [/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_2,1_2" _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_text _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"]

    Aanvulling in mijn werk

    [/et_pb_text][et_pb_testimonial author="Ellen, kraamverzorgster" portrait_url="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2022/05/beeld-6-Helma-2019-RGB.jpg" _builder_version="4.17.6" _module_preset="default" min_height="228px" custom_margin="||-47px|||" custom_padding="||0px|||" global_colors_info="{}"]

    Een collega van mij was heel positief over EHBB. In het begin geloofde ik hier niet zo in. Maar ik ben nu helemaal enthousiast en pas heel regelmatig pas ik EHBB toe wanneer een kraamvrouw en soms ook echtgenoot nog stress ervaart na de bevalling.

    [/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_image src="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2021/10/Coaching-zand-1920-x-1110-Nucleus-Opleidingen-Helma-Koorevaar.jpg" alt="Coaching zand 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar" title_text="Coaching zand 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar" _builder_version="4.16" _module_preset="default" box_shadow_style="preset1" global_colors_info="{}"][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" custom_padding_last_edited="on|phone" admin_label="Feature" _builder_version="4.16" custom_padding="|||20%" custom_padding_tablet="|||10%" custom_padding_phone="|||0%" custom_width_px__hover="1080px" custom_width_px__hover_enabled="1080px" custom_width_percent__hover="80%" custom_width_percent__hover_enabled="80%" global_colors_info="{}" gutter_width__hover="3" gutter_width__hover_enabled="3" parallax_1__hover="off" parallax_1__hover_enabled="off" parallax_2__hover="off" parallax_2__hover_enabled="off" parallax_3__hover="off" parallax_3__hover_enabled="off" parallax_method_1__hover="on" parallax_method_1__hover_enabled="on" parallax_method_2__hover="on" parallax_method_2__hover_enabled="on" parallax_method_3__hover="on" parallax_method_3__hover_enabled="on" box_shadow_style__hover="none" box_shadow_style__hover_enabled="none" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.3)" use_background_color_gradient__hover="off" use_background_color_gradient__hover_enabled="off" background_color_gradient_start__hover="#2b87da" background_color_gradient_start__hover_enabled="#2b87da" background_color_gradient_end__hover="#29c4a9" background_color_gradient_end__hover_enabled="#29c4a9" background_color_gradient_type__hover="linear" background_color_gradient_type__hover_enabled="linear" background_color_gradient_direction__hover="180deg" background_color_gradient_direction__hover_enabled="180deg" background_color_gradient_direction_radial__hover="center" background_color_gradient_direction_radial__hover_enabled="center" background_color_gradient_start_position__hover="0%" background_color_gradient_start_position__hover_enabled="0%" background_color_gradient_end_position__hover="100%" background_color_gradient_end_position__hover_enabled="100%" background_color_gradient_overlays_image__hover="off" background_color_gradient_overlays_image__hover_enabled="off" parallax__hover="off" parallax__hover_enabled="off" parallax_method__hover="on" parallax_method__hover_enabled="on" background_size__hover="cover" background_size__hover_enabled="cover" background_position__hover="center" background_position__hover_enabled="center" background_repeat__hover="no-repeat" background_repeat__hover_enabled="no-repeat" background_blend__hover="normal" background_blend__hover_enabled="normal" allow_player_pause__hover="off" allow_player_pause__hover_enabled="off" background_video_pause_outside_viewport__hover="on" background_video_pause_outside_viewport__hover_enabled="on" inner_shadow__hover="off" inner_shadow__hover_enabled="off" make_fullwidth__hover="off" make_fullwidth__hover_enabled="off" use_custom_width__hover="off" use_custom_width__hover_enabled="off" width_unit__hover="on" width_unit__hover_enabled="on" make_equal__hover="off" make_equal__hover_enabled="off" use_custom_gutter__hover="off" use_custom_gutter__hover_enabled="off" border_radii__hover="on||||" border_radii__hover_enabled="on||||" max_width__hover="100%" max_width__hover_enabled="100%" filter_hue_rotate__hover="0deg" filter_hue_rotate__hover_enabled="0deg" filter_saturate__hover="100%" filter_saturate__hover_enabled="100%" filter_brightness__hover="100%" filter_brightness__hover_enabled="100%" filter_contrast__hover="100%" filter_contrast__hover_enabled="100%" filter_invert__hover="0%" filter_invert__hover_enabled="0%" filter_sepia__hover="0%" filter_sepia__hover_enabled="0%" filter_opacity__hover="100%" filter_opacity__hover_enabled="100%" filter_blur__hover="0px" filter_blur__hover_enabled="0px" mix_blend_mode__hover="normal" mix_blend_mode__hover_enabled="normal" animation_style__hover="none" animation_style__hover_enabled="none" animation_repeat__hover="once" animation_repeat__hover_enabled="once" animation_direction__hover="center" animation_direction__hover_enabled="center" animation_duration__hover="1000ms" animation_duration__hover_enabled="1000ms" animation_delay__hover="0ms" animation_delay__hover_enabled="0ms" animation_intensity_slide__hover="50%" animation_intensity_slide__hover_enabled="50%" animation_intensity_zoom__hover="50%" animation_intensity_zoom__hover_enabled="50%" animation_intensity_flip__hover="50%" animation_intensity_flip__hover_enabled="50%" animation_intensity_fold__hover="50%" animation_intensity_fold__hover_enabled="50%" animation_intensity_roll__hover="50%" animation_intensity_roll__hover_enabled="50%" animation_starting_opacity__hover="0%" animation_starting_opacity__hover_enabled="0%" animation_speed_curve__hover="ease-in-out" animation_speed_curve__hover_enabled="ease-in-out" hover_transition_duration__hover="300ms" hover_transition_duration__hover_enabled="300ms" hover_transition_delay__hover="0ms" hover_transition_delay__hover_enabled="0ms" hover_transition_speed_curve__hover="ease" hover_transition_speed_curve__hover_enabled="ease" background_color_gradient_stops__hover="#2b87da 0%|#29c4a9 100%"][et_pb_row column_structure="1_2,1_2" make_equal="on" padding_top_bottom_link_1="true" padding_top_bottom_link_2="true" padding_left_right_link_1="true" padding_left_right_link_2="true" _builder_version="4.16" background_color="#efefef" width="100%" max_width="100%" module_alignment="right" custom_margin="10px||" custom_padding="0px|0|0px||true|false" border_color_all="rgba(0,0,0,0)" border_width_top="10px" border_color_top="#ffffff" box_shadow_style="preset4" box_shadow_horizontal="20px" box_shadow_vertical="-10px" box_shadow_color="#30aeb6" use_custom_width="on" width_unit="off" custom_width_percent="100%" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" use_background_color_gradient="on" background_color_gradient_direction="160deg" background_color_gradient_stops="rgba(0,0,0,0) 0%|rgba(0,0,0,0.81) 72%" background_color_gradient_overlays_image="on" background_color_gradient_start="rgba(0,0,0,0)" background_color_gradient_end="rgba(0,0,0,0.81)" background_color_gradient_end_position="72%" background_image="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2020/10/driving_school-25.jpg" custom_padding="10%|40px|10%|40px" custom_padding_tablet="|||||true" custom_padding_last_edited="off|desktop" global_colors_info="{}" padding_tablet="|||||true" padding_last_edited="off|desktop" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Een geaccrediteerde opleiding volgen?" use_icon="on" font_icon="R||divi||400" image_icon_width="80px" _builder_version="4.16" header_level="h2" header_font="|800||on|||||" header_font_size="30px" header_letter_spacing="1px" header_line_height="1.6em" body_font="||||||||" body_font_size="16px" body_line_height="1.8em" text_orientation="center" background_layout="dark" animation_style="fade" header_font_size_tablet="36px" header_font_size_phone="20px" header_font_size_last_edited="on|phone" icon_font_size="80px" global_colors_info="{}"]

    Een groot deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen wordt geaccrediteerd door KNOV, KCKZ, KTNO en de GRO opleidingen. Afhankelijk van de opleiding die je doet krijg je Nucleustudiepunten die bijdragen tot een certificaat van vakbekwaamheid.

    [/et_pb_blurb][et_pb_button button_url="https://nucleus-opleidingen.nl/over-nucleus-opleidingen/accreditaties/" button_text="Meer over accreditaties" button_alignment="center" _builder_version="4.16" custom_button="on" button_text_size="14px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_letter_spacing="2px" button_font="|700||on|||||" button_icon="$||divi||400" background_layout="dark" custom_margin="30px||" custom_padding="15px|30px|15px|30px|true|true" animation_style="fade" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="0px" box_shadow_blur="0px" locked="off" global_colors_info="{}" button_bg_color__hover_enabled="on" button_bg_color__hover="#ffffff" button_text_color__hover_enabled="on" button_text_color__hover="#2a2a2a" box_shadow_horizontal__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="2px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" box_shadow_blur__hover="15px" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.35)" box_shadow_horizontal__hover="0px"][/et_pb_button][/et_pb_column][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" custom_padding="10%|40px|10%|40px" custom_padding_tablet="|2vw||2vw||true" custom_padding_last_edited="off|desktop" global_colors_info="{}" padding_tablet="|2vw||2vw||true" padding_last_edited="off|desktop" custom_padding__hover="|||"][et_pb_text _builder_version="4.16" text_font="||||||||" text_font_size="16px" text_line_height="2em" header_font="||||||||" header_2_font="|800||on|||||" header_2_font_size="36px" header_2_letter_spacing="1px" header_2_line_height="1.4em" max_width="600px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" header_2_font_size_tablet="30px" header_2_font_size_phone="20px" header_2_font_size_last_edited="on|phone" locked="off" global_colors_info="{}"]

    Studiepunten verdienen

    Als lid van de KNOV, KCKZ, KTNO en GRO opleidingen, verkrijg je studiepunten door het volgen van opleidingen en trainingen. Deze studiepunten bij elkaar opgeteld leiden tot certificering volgens de betreffende normering. Een deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen is ook geaccrediteerd en draagt dus bij aan het behalen van het certificaat. Een mooie reden dus om deze opleidingen te doen.

    [/et_pb_text][et_pb_blurb title="Introspectie" url="https://nucleus-opleidingen.nl/introspectie/" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#000000" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/introspectie/" icon_font_size="22px" locked="off" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][et_pb_blurb title="Nucleus Coach 1" url="https://nucleus-opleidingen.nl/introspectie/" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#000000" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/introspectie/" icon_font_size="22px" locked="off" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][et_pb_blurb title="Nucleus Coach 2" url="https://nucleus-opleidingen.nl/introspectie/" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#000000" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/introspectie/" icon_font_size="22px" locked="off" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][et_pb_blurb title="EHBB" url="https://nucleus-opleidingen.nl/ehbb/" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#000000" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/ehbb/" icon_font_size="22px" locked="off" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][et_pb_blurb title="Oriëntatiemiddag EHBB" url="https://nucleus-opleidingen.nl/ehbb-orientatiedagen/" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#000000" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/ehbb-orientatiedagen/" icon_font_size="22px" locked="off" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][et_pb_blurb title="Ruim je shit op" url="https://nucleus-opleidingen.nl/ehbb-orientatiedagen/" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#000000" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/ehbb-orientatiedagen/" icon_font_size="22px" locked="off" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" fullwidth="on" admin_label="Footer" _builder_version="4.16" custom_padding="|20px||20px|false|false" bottom_divider_style="slant" bottom_divider_color="rgba(0,0,0,0.02)" bottom_divider_height="100%" saved_tabs="all" global_colors_info="{}"][et_pb_fullwidth_header title="Maak nu een afspraak" text_orientation="center" button_one_text="Kennismakingsgesprek inplannen" button_one_url="https://meetings.hubspot.com/helma-koorevaar" title_last_edited="off|desktop" _builder_version="4.16" title_level="h2" title_font="|800||on|||||" title_text_color="#a04591" title_font_size="31px" title_letter_spacing="1px" title_line_height="1.4em" content_font="||||||||" content_font_size="16px" content_line_height="2em" subhead_font="||||||||" background_color="#ffffff" use_background_color_gradient="on" background_color_gradient_stops="#ffffff 0%|#a0889d 100%" background_color_gradient_start="#ffffff" background_color_gradient_end="#a0889d" custom_button_one="on" button_one_bg_color="#30aeb6" button_one_border_width="3px" button_one_border_color="#30aeb6" button_one_border_radius="0px" button_one_font="||||||||" button_one_icon="9||divi||400" button_two_icon="$||divi||400" background_layout="light" custom_margin="|-30px||-20px|false|false" custom_padding="|||0px||" title_font_size_tablet="30px" title_font_size_phone="27px" title_font_size_last_edited="on|phone" custom_css_main_element="||" global_colors_info="{}"]

    Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


    [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" admin_label="Services" _builder_version="4.16" background_color="#f4f4f4" min_height="358px" custom_padding="2px||6px|||" global_colors_info="{}"][et_pb_row _builder_version="4.16" custom_margin="||" custom_padding="||1px|||" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_text _builder_version="4.17.6" text_font="||||||||" text_font_size="16px" text_line_height="1.8em" header_font="|800||on|||||" header_letter_spacing="1px" header_line_height="1.6em" header_2_font="|800||on|||||" header_2_font_size="30px" header_2_letter_spacing="1px" header_2_line_height="1.6em" header_3_font="|800||on|||||" header_3_font_size="30px" header_3_letter_spacing="1px" header_3_line_height="1.6em" header_4_font="|800||on|||||" header_4_font_size="30px" header_4_letter_spacing="1px" header_4_line_height="1.6em" header_5_font="|800||on|||||" header_5_font_size="30px" header_5_letter_spacing="1px" header_5_line_height="1.6em" header_6_font="|800||on|||||" header_6_font_size="30px" header_6_letter_spacing="1px" header_6_line_height="1.6em" module_alignment="center" custom_margin="1px||15px|||" custom_padding="9px|||||" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" header_font_size_tablet="" header_font_size_phone="20px" header_font_size_last_edited="on|phone" header_2_font_size_tablet="" header_2_font_size_phone="20px" header_2_font_size_last_edited="on|phone" header_3_font_size_tablet="" header_3_font_size_phone="20px" header_3_font_size_last_edited="on|phone" header_4_font_size_tablet="" header_4_font_size_phone="20px" header_4_font_size_last_edited="on|phone" header_5_font_size_tablet="" header_5_font_size_phone="20px" header_5_font_size_last_edited="on|phone" header_6_font_size_tablet="" header_6_font_size_phone="20px" header_6_font_size_last_edited="on|phone" global_colors_info="{}" text_font_size__hover="14px" text_font_size__hover_enabled="14px" text_letter_spacing__hover="0px" text_letter_spacing__hover_enabled="0px" text_line_height__hover="1.7em" text_line_height__hover_enabled="1.7em" text_text_shadow_style__hover="none" text_text_shadow_style__hover_enabled="none" text_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" text_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" link_font_size__hover="14px" link_font_size__hover_enabled="14px" link_letter_spacing__hover="0px" link_letter_spacing__hover_enabled="0px" link_line_height__hover="1em" link_line_height__hover_enabled="1em" link_text_shadow_style__hover="none" link_text_shadow_style__hover_enabled="none" link_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" link_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" ul_font_size__hover="14px" ul_font_size__hover_enabled="14px" ul_letter_spacing__hover="0px" ul_letter_spacing__hover_enabled="0px" ul_line_height__hover="1em" ul_line_height__hover_enabled="1em" ul_text_shadow_style__hover="none" ul_text_shadow_style__hover_enabled="none" ul_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" ul_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" ol_font_size__hover="14px" ol_font_size__hover_enabled="14px" ol_letter_spacing__hover="0px" ol_letter_spacing__hover_enabled="0px" ol_line_height__hover="1em" ol_line_height__hover_enabled="1em" ol_text_shadow_style__hover="none" ol_text_shadow_style__hover_enabled="none" ol_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" ol_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" quote_font_size__hover="14px" quote_font_size__hover_enabled="14px" quote_letter_spacing__hover="0px" quote_letter_spacing__hover_enabled="0px" quote_line_height__hover="1em" quote_line_height__hover_enabled="1em" quote_text_shadow_style__hover="none" quote_text_shadow_style__hover_enabled="none" quote_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" quote_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" text_orientation__hover="left" text_orientation__hover_enabled="left" background_layout__hover="light" background_layout__hover_enabled="light" header_2_font_size__hover="26px" header_2_font_size__hover_enabled="26px" header_2_letter_spacing__hover="0px" header_2_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_2_line_height__hover="1em" header_2_line_height__hover_enabled="1em" header_2_text_shadow_style__hover="none" header_2_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_2_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_2_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)"]

    De toepassing door jou als professional

    Concreet komt het er als verloskundige, kraamverzorgster of doula op neer dat:

    • Jij vrouwen (of hun partner) helpt met het verlichten of verwerken van een eerder geboortetrauma
    • Jij hen helpt stress of angst voor de bevalling te verminderen
    • Jij minder vaak verzoeken van kraamvrouwen krijgt die een op angst gebaseerd wensenpakket voor ogen hebben
    • Jij beter kunt ondersteunen na een miskraam
    • Jij handvatten hebt om te ondersteunen wanneer er na jaren nog steeds sprake is van herbeleven
    • Jij als verloskundige of kraamverzorgster zelf minder last ervaart van eerdere nare ervaringen in jouw werk
    • Jij vrouwen kunt ondersteunen die geen nieuwe zwangerschap aandurven en die dit jaren voor zich uitschuiven
    [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" admin_label="Coursers" _builder_version="4.16" custom_padding="41px||41px||true|" global_colors_info="{}"][et_pb_row _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][et_pb_text _builder_version="4.16" _module_preset="default" text_font_size="16px" text_line_height="1.8em" header_2_font_size="40px" global_colors_info="{}"]

    Deze opleidingen kunnen ook interessant zijn:

    Nucleus Coaching is een coachingsmethode die gebruik maakt van een speciale gesprekstechniek om het onderbewuste te bereiken. De achterliggende visie is dat traumatische gebeurtenissen hun ontregelend effect op het lichaam uitoefenen via de hersenen. Nucleus Coaching is gebaseerd op Evidence-Based-Practice (EBP) als (neuro)psychologie, prenatale/perinatale psychologie, epigenetica en TCM.

    [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_2,1_2" _builder_version="4.16" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Nucleus Coaching Introspectie" use_icon="on" font_icon="Z||divi||400" icon_color="#a16297" icon_placement="left" image_icon_width="32px" _builder_version="4.16" header_font="|600|||||||" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#f4f4f4" custom_margin="||0px" custom_padding="30px|30px|30px|30px|true|true" animation_style="fade" animation_direction="left" animation="off" icon_font_size="32px" global_colors_info="{}" border_radii__hover="on||||" border_radii__hover_enabled="on||||"]

    Nucleus Coaching is dé coachingsmethode voor wie snel, pijnloos en efficiënt te werk wil gaan. Om dat goed te kunnen doen is het belangrijk dat je zelf ervaringsdeskundige bent. Daarom vangen wij aan met Introspectie. Zo zijn we ervan verzekerd dat je als therapeut en coach niet onbewust getriggerd wordt door de thema’s van jouw cliënten. Je bewaart daardoor jouw balans en herkent trauma’s eerder. Je bent nu klaar om de Nucleus Methode ook zelf te leren toepassen.

    [/et_pb_blurb][et_pb_text _builder_version="4.16" text_font="|800|||||||" text_text_color="#a16297" text_font_size="16px" text_line_height="1.8em" link_font="||||||||" background_color="#FFFFFF" text_orientation="right" background_layout="dark" max_width="80%" module_alignment="right" custom_margin="||0px" custom_padding="10px|30px|10px|30px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation_starting_opacity="100%" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/introspectie/" link_option_url_new_window="on" border_width_all="3px" border_color_all="#a16297" locked="off" global_colors_info="{}" max_width__hover_enabled="on" max_width__hover="100%"]

    Meer over Nucleus Coaching Introspectie

    [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Nucleus Coach 1" use_icon="on" font_icon="Z||divi||400" icon_color="#a16297" icon_placement="left" image_icon_width="32px" _builder_version="4.16" header_font="|600|||||||" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#f4f4f4" custom_margin="||0px" custom_padding="30px|30px|30px|30px|true|true" animation_style="fade" animation_direction="left" animation="off" icon_font_size="32px" global_colors_info="{}" border_radii__hover="on||||" border_radii__hover_enabled="on||||"]

    Wanneer mensen geremd worden door de effecten van trauma’s ontstaan er fysieke en mentale klachten die ook direct van invloed zijn op het werk en het privéleven. Een vicieuze cirkel die met Nucleus Coaching snel en daadkrachtig doorbroken wordt zodat cliënten meer geluk ervaren en beter functioneren. Nucleus Coach 1 geeft handvatten om te helpen bij belemmeringen en persoonlijke overtuigingen als gevolg van trauma’s zodat er langdurige balans ontstaat met een gelukkiger leven tot gevolg.

    [/et_pb_blurb][et_pb_text _builder_version="4.16" text_font="|800|||||||" text_text_color="#a16297" text_font_size="16px" text_line_height="1.8em" link_font="||||||||" background_color="#FFFFFF" text_orientation="right" background_layout="dark" max_width="80%" module_alignment="right" custom_margin="||0px" custom_padding="10px|30px|10px|30px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation_starting_opacity="100%" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/nucleus-coach-1/" link_option_url_new_window="on" border_width_all="3px" border_color_all="#a16297" locked="off" global_colors_info="{}" max_width__hover_enabled="on" max_width__hover="100%"]

    Meer over Nucleus Coach 1

    [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_2,1_2" _builder_version="4.16" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Nucleus Coach 2" use_icon="on" font_icon="Z||divi||400" icon_color="#a16297" icon_placement="left" image_icon_width="32px" _builder_version="4.16" header_font="|600|||||||" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#f4f4f4" custom_margin="||0px" custom_padding="30px|30px|30px|30px|true|true" animation_style="fade" animation_direction="left" animation="off" icon_font_size="32px" global_colors_info="{}" border_radii__hover="on||||" border_radii__hover_enabled="on||||"]

    Met Nucleus Coach 2 leer je verdieping aanbrengen in jouw coachvaardigheden. Je krijgt meer handvatten om de bron van lichamelijke (on)begrepen klachten te vinden bij een breder spectrum aan belemmeringen. Tevens leer je werken met trauma’s die in de prenatale periode en rondom de geboorte zijn ontstaan. Ook leer je familiepatronen herkennen en de negatieve invloed ervan doorbreken. Dit maakt jou als therapeut en coach veelzijdiger in het begeleiden van cliënten.

    [/et_pb_blurb][et_pb_text _builder_version="4.16" text_font="|800|||||||" text_text_color="#a16297" text_font_size="16px" text_line_height="1.8em" link_font="||||||||" background_color="#FFFFFF" text_orientation="right" background_layout="dark" max_width="80%" module_alignment="right" custom_margin="||0px" custom_padding="10px|30px|10px|30px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation_starting_opacity="100%" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/nucleus-coach-2/" link_option_url_new_window="on" border_width_all="3px" border_color_all="#a16297" locked="off" global_colors_info="{}" max_width__hover_enabled="on" max_width__hover="100%"]

    Meer over Nucleus Coach 2

    [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_2" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Emotionele Hulp voor Jonge Ouders - EHJO" use_icon="on" font_icon="Z||divi||400" icon_color="#a16297" icon_placement="left" image_icon_width="32px" _builder_version="4.16" header_font="|600|||||||" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#f4f4f4" custom_margin="||0px" custom_padding="30px|30px|30px|30px|true|true" animation_style="fade" animation_direction="left" animation="off" icon_font_size="32px" locked="off" global_colors_info="{}" border_radii__hover="on||||" border_radii__hover_enabled="on||||"]

    Als jonge ouders wil je het beste voor je kindje. Vooral tijdens de eerste dagen na de geboorte komt er een hoop op je af. Je moet ineens zoveel keuzes maken die het leven van jouw kindje direct beïnvloeden. Zowel op de korte als de lange termijn. Uit recent onderzoek blijkt dat de eerste 1000 dagen daarbij cruciaal zijn. Een periode waarin de eerste problemen vaak ook al aan het licht komen. Nucleus Coaching heeft daarvoor een coaching methode ontwikkeld speciaal voor de jonge ouders, de EHJO-methode.

    [/et_pb_blurb][et_pb_text _builder_version="4.16" text_font="|800|||||||" text_text_color="#a16297" text_font_size="16px" text_line_height="1.8em" link_font="||||||||" background_color="#FFFFFF" text_orientation="right" background_layout="dark" max_width="80%" module_alignment="right" custom_margin="||0px" custom_padding="10px|30px|10px|30px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation_starting_opacity="100%" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/emotionele-hulp-voor-jonge-ouders-ehjo/" link_option_url_new_window="on" border_width_all="3px" border_color_all="#a16297" locked="off" global_colors_info="{}" max_width__hover_enabled="on" max_width__hover="100%"]

    Meer over EHJO

    [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" fullwidth="on" admin_label="Footer" _builder_version="4.16" custom_padding="|20px||20px|false|false" bottom_divider_style="slant" bottom_divider_color="rgba(0,0,0,0.02)" bottom_divider_height="100%" saved_tabs="all" global_colors_info="{}"][et_pb_fullwidth_header title="Is deze opleiding misschien iets voor jou?" text_orientation="center" button_one_text="Direct inplannen" button_one_url="https://meetings.hubspot.com/helma-koorevaar" title_last_edited="off|desktop" _builder_version="4.16" title_level="h2" title_font="|800||on|||||" title_text_color="#a04591" title_font_size="31px" title_letter_spacing="1px" title_line_height="1.4em" content_font="||||||||" content_font_size="16px" content_line_height="2em" subhead_font="||||||||" background_color="#ffffff" use_background_color_gradient="on" background_color_gradient_stops="#ffffff 0%|#a0889d 100%" background_color_gradient_start="#ffffff" background_color_gradient_end="#a0889d" custom_button_one="on" button_one_bg_color="#30aeb6" button_one_border_width="3px" button_one_border_color="#30aeb6" button_one_border_radius="0px" button_one_font="||||||||" button_one_icon="9||divi||400" button_two_icon="$||divi||400" background_layout="light" custom_margin="|-30px||-20px|false|false" custom_padding="|||0px||" title_font_size_tablet="30px" title_font_size_phone="27px" title_font_size_last_edited="on|phone" custom_css_main_element="||" global_colors_info="{}"]

    Denk je dat de opleiding iets voor jou is of heb je nog vragen en wil je meer weten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op. De uiteindelijke aanmelding voor de opleiding vindt pas plaats nadat er een wederzijdse kennismaking is geweest.

    [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" custom_padding_last_edited="on|phone" admin_label="Register" _builder_version="4.16" background_color="#efefef" custom_margin="|15vw||" custom_margin_tablet="|0vw||" custom_margin_phone="" custom_margin_last_edited="on|desktop" custom_padding="0px||20px|25vw|false|false" custom_padding_tablet="|||10%" custom_padding_phone="|||0%" global_colors_info="{}" box_shadow_style__hover="none" box_shadow_style__hover_enabled="none" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.3)" border_radii__hover="on||||" border_radii__hover_enabled="on||||"][et_pb_row column_structure="1_3,2_3" custom_padding_last_edited="on|desktop" padding_top_bottom_link_1="false" padding_top_bottom_link_2="true" padding_left_right_link_2="true" _builder_version="4.16" use_background_color_gradient="on" background_color_gradient_direction="130deg" background_color_gradient_stops="rgba(0,0,0,0.94) 0%|rgba(0,0,0,0.24) 100%" background_color_gradient_overlays_image="on" background_color_gradient_start="rgba(0,0,0,0.94)" background_color_gradient_end="rgba(0,0,0,0.24)" background_image="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2021/10/Coaching-krijtje-in-hand-groot-1920-x-1110-Nucleus-Opleidingen-Helma-Koorevaar.jpg" background_position="top_right" background_blend="overlay" width="100%" max_width="100%" module_alignment="right" custom_margin="||" custom_padding="10%||10%||true|false" custom_padding_tablet="" custom_padding_phone="0%||0%||true|false" use_custom_width="on" width_unit="off" custom_width_percent="100%" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_3" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" custom_padding_last_edited="off|desktop" global_colors_info="{}" padding_last_edited="off|desktop" custom_padding__hover="|||"][/et_pb_column][et_pb_column type="2_3" _builder_version="4.16" custom_padding="50px|40px|50px|40px" custom_padding_tablet="|||" custom_padding_last_edited="off|desktop" global_colors_info="{}" padding_tablet="|||" padding_last_edited="off|desktop" custom_padding__hover="|||"][et_pb_text _builder_version="4.17.6" text_font="||||||||" text_font_size="16px" text_line_height="2em" header_font="||||||||" header_2_font="|800||on|||||" header_2_font_size="48px" header_2_letter_spacing="1px" header_2_line_height="1.4em" background_layout="dark" max_width="600px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" header_2_font_size_tablet="30px" header_2_font_size_phone="20px" header_2_font_size_last_edited="on|phone" global_colors_info="{}"]

    De belangrijkste redenen op een rij

    Er valt nog veel meer te vertellen over deze opleiding. Dat doen we het liefst één op één in een persoonlijk kennismakingsgesprek maar we zetten nu nog even de belangrijkste redenen om deze opleiding te doen op een rij.

    [/et_pb_text][et_pb_blurb title="Na EHBB verminderen of verdwijnen onbegrepen lichamelijke klachten als nekpijnen, harde buiken, hoofdpijn, slecht slapen en spierpijn" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#ffffff" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" background_layout="dark" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" icon_font_size="22px" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][et_pb_blurb title="EHBB-sessies hebben snel een groot effect waardoor het één van de meest efficiënte coachmethodes is" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#ffffff" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" background_layout="dark" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" icon_font_size="22px" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][et_pb_blurb title="Door EHBB blijven mensen meer in het hier en nu en verloopt de bevalling meer ontspannen" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#ffffff" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" background_layout="dark" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" icon_font_size="22px" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][et_pb_blurb title="EHBB is laagdrempelig doordat het door de eigen verloskundige, kraamverzorgster of doula wordt toegepast" use_icon="on" font_icon="N||divi||400" icon_color="#ffffff" icon_placement="left" image_icon_width="22px" content_max_width="1100px" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="16px" header_line_height="1.4em" body_font="||||||||" background_layout="dark" custom_margin="||5px" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation="off" icon_font_size="22px" global_colors_info="{}"][/et_pb_blurb][et_pb_button button_url="https://meetings.hubspot.com/helma-koorevaar" button_text="Maak direct een afspraak" _builder_version="4.16" custom_button="on" button_text_size="14px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_letter_spacing="2px" button_font="|700||on|||||" button_icon="$||divi||400" background_layout="dark" custom_margin="30px||" custom_padding="15px|30px|15px|30px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="right" animation_intensity_slide="5%" animation_starting_opacity="100%" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="0px" box_shadow_blur="0px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0)" locked="off" global_colors_info="{}" button_bg_color__hover_enabled="on" button_bg_color__hover="#ffffff" button_text_color__hover_enabled="on" button_text_color__hover="#2a2a2a" box_shadow_vertical__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="2px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" box_shadow_blur__hover="15px" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.35)" box_shadow_horizontal__hover_enabled="on" box_shadow_horizontal__hover="0px"][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" admin_label="Testimonials" _builder_version="4.16" use_background_color_gradient="on" background_color_gradient_type="circular" background_color_gradient_direction_radial="top left" background_color_gradient_stops="rgba(0,0,0,0.14) 0%|rgba(0,0,0,0.86) 100%" background_color_gradient_overlays_image="on" background_color_gradient_start="rgba(0,0,0,0.14)" background_color_gradient_end="rgba(0,0,0,0.86)" background_image="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2021/10/Coaching-bloem-11-1920-x-1110-Nucleus-Opleidingen-Helma-Koorevaar.jpg" custom_margin="50px|15vw|0px|" custom_margin_tablet="0px|0vw||" custom_margin_phone="" custom_margin_last_edited="on|desktop" bottom_divider_style="slant2" bottom_divider_color="rgba(255,255,255,0.1)" bottom_divider_height="100%" border_color_all="#30aeb6" border_width_bottom="10px" border_width_left="20px" global_colors_info="{}"][et_pb_row _builder_version="4.16" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_text _builder_version="4.16" text_font="||||||||" header_3_font="|800||on|||||" header_3_font_size="30px" header_3_letter_spacing="1px" header_3_line_height="1.6em" text_orientation="center" background_layout="dark" animation_style="fade" animation_direction="left" header_3_font_size_tablet="" header_3_font_size_phone="20px" header_3_font_size_last_edited="on|phone" locked="off" global_colors_info="{}" header_3_font_size__hover="22px" header_3_font_size__hover_enabled="22px" header_3_line_height__hover="1em" header_3_line_height__hover_enabled="1em" header_font_size__hover="30px" header_font_size__hover_enabled="30px" header_letter_spacing__hover="0px" header_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_text_shadow_style__hover="none" header_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_2_font_size__hover="26px" header_2_font_size__hover_enabled="26px" header_2_letter_spacing__hover="0px" header_2_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_2_line_height__hover="1em" header_2_line_height__hover_enabled="1em" header_2_text_shadow_style__hover="none" header_2_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_2_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_2_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_3_letter_spacing__hover="0px" header_3_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_3_text_shadow_style__hover="none" header_3_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_3_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_3_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_4_font_size__hover="18px" header_4_font_size__hover_enabled="18px" header_4_letter_spacing__hover="0px" header_4_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_4_line_height__hover="1em" header_4_line_height__hover_enabled="1em" header_4_text_shadow_style__hover="none" header_4_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_4_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_4_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_5_font_size__hover="16px" header_5_font_size__hover_enabled="16px" header_5_letter_spacing__hover="0px" header_5_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_5_line_height__hover="1em" header_5_line_height__hover_enabled="1em" header_5_text_shadow_style__hover="none" header_5_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_5_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_5_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_6_font_size__hover="14px" header_6_font_size__hover_enabled="14px" header_6_letter_spacing__hover="0px" header_6_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_6_line_height__hover="1em" header_6_line_height__hover_enabled="1em" header_6_text_shadow_style__hover="none" header_6_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_6_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_6_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)"]

    Verwondering van een deelneemster

    [/et_pb_text][et_pb_image src="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2020/10/driving_school_10.png" align="center" align_tablet="center" align_phone="" align_last_edited="on|desktop" _builder_version="4.16" global_colors_info="{}"][/et_pb_image][et_pb_slider _builder_version="4.17.6" body_font="||on||||||" body_font_size="20px" body_line_height="1.9em" background_color="rgba(0,0,0,0)" custom_padding="0px||70px" body_font_size_tablet="" body_font_size_phone="16px" body_font_size_last_edited="on|phone" global_colors_info="{}"][et_pb_slide _builder_version="4.17.6" body_font="||on||||||" global_colors_info="{}" sticky_transition="on"]

    “Ik kom uit Hongarije waar nog steeds veel achterhaalde ziekenhuis protocollen zijn. Een thuisbevalling wordt niet geaccepteerd. Een thuisbevalling is wel legaal maar komt niet vaak voor. Het is mijn missie om met de hulp van EHBB ook Hongaarse vrouwen (en hun families) te helpen bij het verwerken van nare momenten of gebeurtenissen tijdens de baring. Ik merk dat vrouwen na de EHBB coachsessies bewuster worden. Ze kiezen daarna eerder voor een thuisbevalling bij de volgende zwangerschappen en ervaren meer vertrouwen in hun lichaam.”

    Jutka doula

    [/et_pb_slide][et_pb_slide _builder_version="4.17.6" body_font="||on||||||" global_colors_info="{}" sticky_transition="on"]

    “Ik ben dankbaar voor het ervaren van de sessie tijdens de opleiding. Ik merk dat er een nieuw verhaal is naast mijn oude verhaal. Heel speciaal. Maar ik ben nu past bewust dat mijn nare ervaring als Doula toch op de achtergrond sinds 2006 al jaren op de achtergrond meespeelt. Dat ik op mijn hoede ben. En me express stevig neerzet als ik het ziekenhuis in loop. Nu merk ik dat ik veel meer vanuit de moederrol naar binnenloop. Dat ik vanuit een liefdevolle intentie mezelf ben. Dat is veel meer hoe ik wil zijn en ook in mijn werk met ouders.”

    Deelneemster najaar 2021

    [/et_pb_slide][et_pb_slide _builder_version="4.17.6" body_font="||on||||||" global_colors_info="{}" sticky_transition="on"]

    Wat heb ik veel geleerd door de ontspannen en natuurlijke manier van les geven van deze vakvrouw. Door haar enthousiasme werd ik vanzelf ook heel enthousiast. Dat ik vrouwen met EHBB zo goed kan helpen vind ik prachtig.”

    Mariska, kraamverzorgster

    [/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

    Pin It on Pinterest

    Share This