Selecteer een pagina

Vragen stellen

Misschien heb jij vragen en ben je in jouw eigen zoektocht bezig hoe je kunt bijdragen aan meer geluk in jouw leven en het leven van anderen. Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

$

Eigen onderzoek doen

$

Alle vragen zijn goede vragen

$

Je eigen gevoel en intuïtie ontwikkelen

$

Vanuit ervaringsdeskundigheid verder leren

$

Jouw bijdrage vergroten in het leven van anderen

$

Het samenwerken tussen gevoel en ratio

Mijn motto is: Als je vast zit, wordt het tijd voor een nieuwe weg.

Q & A sessies

Welke vragen heb jij?

Je kunt altijd contact opnemen met jouw persoonlijke vragen. Ook tijdens de Nucleus Opleidingen zijn er altijd tussendoor mogelijkheden om vragen te stellen. Deze online sessies zijn heel waardevol. Je leert immers ook van elkaars vragen. Daarnaast zijn dit ook momenten voor andere persoonlijke ontwikkelingsoefeningen.

Kan ik ook online meedoen?

Ja dat kan zeker. Het is mogelijk om de opleiding online te volgen. Er is een grote meerwaarde om op locatie mee te doen. Je komt makkelijker los uit patronen wanneer je met anderen op locatie bent. In overleg zijn uitzonderingen mogelijk om online opleidingsdagen te volgen, zoals voor deelnemers in het buitenland. Ook wanneer je een dag niet helemaal fit bent, kun je online meedoen. De beleving op locatie wordt als erg prettig ervaren.

Waar wordt de training gegeven?

De hoofdlocatie van de training is ‘s-Heerenberg, maar er worden ook trainingen op andere locaties gegeven. Dit is afhankelijk van de soort opleiding of training en de deelnemers.

Krijg ik een certificaat?

Ja, je krijgt een certificaat van deelname.

Wat moet ik doen als ik een lesdag mis?

Je kunt een lesdag inhalen in een andere groep.

Kan ik ook een andere vraag stellen en zo ja waar?

Je kunt ons altijd een persoonlijke vraag stellen. Daarvoor kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-55108888 of een email sturen naar info@nucleus-opleidingen.nl.

R

Een geaccrediteerde opleiding volgen?

Een groot deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen wordt geaccrediteerd door KNOV, KCKZ, KTNO en de GRO opleidingen. Afhankelijk van de opleiding die je doet krijg je Nucleustudiepunten die bijdragen tot een certificaat van vakbekwaamheid.

Studiepunten verdienen

Als lid van de KNOV, KCKZ, KTNO en GRO opleidingen, verkrijg je studiepunten door het volgen van opleidingen en trainingen. Deze studiepunten bij elkaar opgeteld leiden tot certificering volgens de betreffende normering. Een deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen is ook geaccrediteerd en draagt dus bij aan het behalen van het certificaat. Een mooie reden dus om deze opleidingen te doen.

Referenties

“Tijdens de opleiding Nucleus Coach Introspectie zag ik veranderingen bij de deelnemers. Dat inspireerde mij om deze coachtechniek zelf te leren toepassen. Ook omdat ik zelf niet veel opgeschoten ben door alleen over mijn eigen issues te praten in het verleden. Ik heb genoten van de fijne sfeer, de gastvrouw en interessante kennis die met voorbeelden tot leven kwam.”

Angelique, Nucleus Coach 2

“Ik had teveel hooi op mijn vork als manager. Was onrustig en snel geraakt. Nucleus Coach Introspectie heb ik als een hele fijn reis ervaren naar mezelf. Ik heb andere keuzes gemaakt in mijn werk en kan mijn grenzen beter bewaken. Daardoor blijft er meer tijd over voor mijn familie.”

Patrick, Nucleus Coach Introspectie

“Als kraamverzorgster kom ik veel gezinnen. Veel vrouwen hebben vaak last van dingen die niet goed zijn gegaan tijdens de bevalling. Door het doen van een EHBB sessie kan ik echt iets voor ze betekenen. Ik ben zo enthousiast om deze sessies te doen en het effect te zien bij de kraamvrouwen.”

Ellen, EHBB (Emotionele Hulp Bij Bevallingen) onderdeel van de Nucleus Opleidingen

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.

Kennismakingsgesprek inplannen

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Pin It on Pinterest

Share This