Selecteer een pagina

Inschrijven Opleiding EHBB

Heb je eerst nog vragen? Bel 06-55108888

Stuur ons een e-mail

Bel 0655108888

Korensingel 7, 7041 JH 's-Heerenberg

Is deze opleiding misschien iets voor jou?

Denk je dat de opleiding iets voor jou is of heb je nog vragen en wil je meer weten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op. De uiteindelijke aanmelding voor de opleiding vindt pas plaats nadat er een wederzijdse kennismaking is geweest.


Direct inplannen

Wij zijn 5 dagen per week geopend

Maandag – vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Adres

Korensingel 7, 7041 JH  ‘s-Heerenberg

Telefoon

06 55108888

R

Een geaccrediteerde opleiding volgen?

Een groot deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen is geaccrediteerd door KNOV, KCKZ, KTNO en de GRO opleidingen. Afhankelijk van de opleiding die je doet krijg je Nucleustudiepunten die bijdragen tot een certificaat van vakbekwaamheid.

Studiepunten verdienen

Als lid van de KNOV, KCKZ, KTNO en GRO opleidingen, verkrijg je studiepunten door het volgen van opleidingen en trainingen. Deze studiepunten bij elkaar opgeteld leiden tot certificering volgens de betreffende normering. Een deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen is ook geaccrediteerd en draagt dus bij aan het behalen van het certificaat. Een mooie reden dus om deze opleidingen te doen.

Veel gestelde vragen

Is deze coachtechniek wel te leren in vier maanden?

Ja dat lukt zeker, omdat het een zeer praktische opleiding is waarbij veel geoefend wordt. Daarnaast zijn er extra online momenten om te leren en vragen te stellen. Onze ervaring is dat de opleiding altijd succesvol doorlopen wordt.

Heb ik een speciale vooropleiding nodig?

Wanneer je als verloskundige, kraamverzorgende of doula werkt heb je al veel ervaring in het begeleiden van vrouwen. Met deze ervaring in jouw vak kun je prima met deze opleiding beginnen.

Is deze opleiding ook online te volgen?

Ja dat kan zeker. Het is mogelijk om de opleiding online te volgen. Er is een grote meerwaarde om op locatie mee te doen. Je komt makkelijker los uit patronen wanneer je met anderen op locatie bent. Lichaamstaal is vollediger waarneembaar tijdens een ‘live’ coachsessie. In overleg zijn uitzonderingen mogelijk om online opleidingsdagen te volgen, zoals voor deelnemers in het buitenland. Ook wanneer je een dag niet helemaal fit bent, kun je online meedoen. De beleving op locatie wordt als erg prettig ervaren.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is zeker mogelijk.

Kan ik nog verder leren na deze EHBB opleiding?

Ja, dat kan. De Nucleus Coach 1 opleiding of EHJO sluiten hier prima op aan. Hierin leer je ook andersoortige trauma’s begeleiden. De behoefte bestaat soms om meer zorg onder één dak te verlenen. Behalve trauma’s rondom de geboorte kunnen er ook andere trauma’s een rol spelen in de onbalans bij de mensen die je begeleidt. Nucleus Coach 1 of EHJO geven daar meer handvatten voor.

Waar wordt deze opleiding gegeven?

De opleiding wordt gegeven aan de Korensingel 7 in ‘s-Heerenberg of op een andere locatie afhankelijk van de groep.

Pin It on Pinterest

Share This