Selecteer een pagina

Inschrijven Introspectie

Heb je nog vragen? Bel 06-55108888

Stuur ons een e-mail

Bel 0655108888

Korensingel 7, 7041 JH 's-Heerenberg

Is deze opleiding misschien iets voor jou?

Denk je dat de opleiding iets voor jou is of heb je nog vragen en wil je meer weten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op. De uiteindelijke aanmelding voor de opleiding vindt pas plaats nadat er een wederzijdse kennismaking is geweest.


Direct inplannen

Wij zijn 5 dagen per week geopend

Maandag – vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Adres

Korensingel 7, 7041 JH  ‘s-Heerenberg

Telefoon

06 55108888

R

Een geaccrediteerde opleiding volgen?

Een groot deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen wordt geaccrediteerd door KNOV, KCKZ, KTNO en de GRO opleidingen. Afhankelijk van de opleiding die je doet krijg je Nucleustudiepunten die bijdragen tot een certificaat van vakbekwaamheid.

Studiepunten verdienen

Als lid van de KNOV, KCKZ, KTNO en GRO opleidingen, verkrijg je studiepunten door het volgen van opleidingen en trainingen. Deze studiepunten bij elkaar opgeteld leiden tot certificering volgens de betreffende normering. Een deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen is ook geaccrediteerd en draagt dus bij aan het behalen van het certificaat. Een mooie reden dus om deze opleidingen te doen.

Veel gestelde vragen

Is dat wel wat voor mij om die trainingsdagen in een groep te volgen?

Ja, de combinatie groepsproces en jouw eigen proces versterken elkaar. In een groep leer je meer dan alleen je eigen proces.

Na Introspectie ben ik zo enthousiast geworden dat ik het zelf wil leren toepassen. Heb ik een vooropleiding nodig?

Nee, het gaat erom dat je empatisch bent om aan te sluiten in het gesprek bij iemand anders. Daarin is EQ (Emotionele Intelligentie) belangrijker dan IQ (Intelligentie Quotiënt). De opleiding is zo ingericht dat iedereen deze methode kan leren.

Ik wil eigenlijk alleen maar individuele sessies doen kan dat?

Er is een verschil tussen individuele sessies en deelname aan het Introspectie traject. Het effect van deelname aan Introspectie is groter dan wanneer je alleen losse sessies ervaart. Tijdens de trainingsdagen en de online sessies met de groep krijg je andere oefeningen die jouw persoonlijke groei op een aanvullende manier stimuleren. Bovendien leer je ook van de transformatie processen van andere deelnemers.

De ervaring leert dat deelnemers aan Introspectie soms door willen gaan met het zelf leren toepassen van deze coachmethode. Door de trainingsdagen en online coachsessies wordt hier een gedegen basis voor gegeven. Tijdens Introspectie maak je kennis met de hele opleiding in beknopt vorm.

Kan ik Nucleus Coach 1 meteen volgen om de coachtechniek te leren?

Dat is afhankelijk van jouw ervaring en kennis. De vooropleidingen Nucleus Coach Introspectie en EHBB geven de eerste basis om deze coachmethode zelf te ervaren en kennis van de hele opleiding in beknopte vorm te krijgen. Bepaalde onderdelen van de vooropleidingen zijn al bruikbaar om zelf te leren toepassen. We bouwen jouw kennis geleidelijk verder op in de Coach 1 opleiding om mensen met diverse soorten trauma’s te begeleiden. Bij EHBB gaat het alleen om geboortetrauma’s.

Is deze opleiding iets voor mij ?

In theorie is deze opleiding geschikt voor iedereen die zich verder persoonlijk wil ontwikkelen en zich aangetrokken voelt tot deze opleiding. In de praktijk zien we dat vooral de volgende doelgroepen de opleiding volgen:

  • Mensen die het gevoel hebben dat ze meer uit hun leven willen halen
  • Hulpverleners, zoals coaches, therapeuten, verpleegkundigen, verloskundigen, kraamverzorgsters, doula’s
  • Managers en directieleden die het beste uit hun personeel willen halen

Behoor je niet tot deze doelgroepen dan nodigen we je van harte uit om te bellen naar 06-55108888

Krijg ik een certificaat?

Ja, na het succesvol doorlopen van deze opleidingsmodule ontvang je het certificaat Nucleus Coach Introspectie. Deze opleiding is geaccrediteerd, dus mogelijk krijg je ook studiepunten voor deze opleiding.

Pin It on Pinterest

Share This