Selecteer een pagina

Inschrijven Nucleus Coach 1

Heb je eerst nog vragen? Bel 06-55108888

Mail ons op info@nucleus-opleidingen.nl

Bel 0655108888

Korensingel 7, 7041 JH 's-Heerenberg

Is deze opleiding misschien iets voor jou?

Denk je dat de opleiding iets voor jou is of heb je nog vragen en wil je meer weten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op. De uiteindelijke aanmelding voor de opleiding vindt pas plaats nadat er een wederzijdse kennismaking is geweest.


Direct inplannen

Wij zijn 5 dagen per week geopend

Maandag – vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Adres

Korensingel 7, 7041 JH  ‘s-Heerenberg

Telefoon

06 55108888

Veel gestelde vragen

Kan ik zonder vooropleiding met Nucleus Coach 1 beginnen?

De meeste mensen nemen deel aan Nucleus Coach 1 nadat ze EHBB of Nucleus Coach Introspectie gevolgd hebben. In deze opleidingen krijg je ondergrond en kennis in beknopte vorm van de hele opleiding. Ook leer je al bepaalde onderdelen van de techniek toepassen in deze opleidingen. In een kennismakingsgesprek kunnen we bepalen hoe jouw vooropleiding aansluit bij Nucleus Opleidingen en wat voor jou de meest optimale opleiding is.

Is deze opleiding niet te moeilijk voor mij?

Wanneer je de Nucleus Coach Introspectie of EHBB opleiding hebt gevolgd weet je al uit ervaring of deze methodiek bij je past en heb je al praktijkervaring opgedaan. Onze ervaring is dat de opleiding altijd succesvol doorlopen wordt.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, betaling in termijnen is mogelijk.

Krijg ik een diploma?

Ja, na het succesvol doorlopen van deze opleidingsmodule ontvang je het Nucleus Coach 1 diploma. Deze opleiding is geaccrediteerd, dus mogelijk krijg je ook studiepunten voor deze opleiding.

Kan ik na Nucleus Coach 1 doorgaan naar Nucleus Coach 2?

Ja, dat is zeker mogelijk. De Nucleus Coach 2 opleiding is een logisch vervolg op de Nucleus Coach 1 opleiding. In de Nucleus Coach 2 opleiding leer je een bredere inzetbaarheid van de Nucleus Methode bij een grotere diversiteit aan belemmeringen.

Waar wordt de opleiding gegeven?

De opleiding wordt gegeven aan de Korensingel 7 in ‘s-Heerenberg of op een andere locatie afhankelijk van de groep.

Pin It on Pinterest

Share This