Selecteer een pagina

Onbegrepen lichamelijke symptomen

N

Welke klachten vallen onder somatisch onbegrepen lichamelijke klachten (SOLK)?

N

Wat doen mensen als ze SOLK hebben

N

Kun je van SOLK afkomen?

N

Hoe we met Nucleus Coaching SOLK behandelen

Wat is SOLK of ook wel somatisch onbegrepen lichamelijke symptomen genoemd?

“ Klachten zijn vaak de boodschappers van geest en lijf. De geest en het lijf vragen aandacht en een oplossing of een reparatie.“

Er is sprake van SOLK (Somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten) als iemand lichamelijke klachten heeft die langer dan enkele weken duren en die, na medisch onderzoek, niet goed te verklaren zijn. Voorbeelden van medisch onverklaarbare klachten zijn: energiegebrek/chronische vermoeidheid, wazig in het hoofd, hoofdpijn, spanningsklachten, concentratie- en geheugenverlies, onverklaarbare spierpijn, buikpijn, tintelingen, doof gevoel, oorsuizen, piep in de oren. Voor de oplossing van de klachten is het van groot belang om de oorzaak helder te hebben. Om naar de kern van het probleem te gaan. De klachten zijn slechts een uitingsvorm daarvan. Dit is de essentie van Nucleus Coaching. Nucleus betekent namelijk ‘kern’.

Hoe ziet een SOLK behandeling met Nucleus eruit?

Vaak vinden mensen het moeilijk om te begrijpen dat er een uitwisseling is tussen onze geest en lichaam. Vroeger was er vooral aandacht voor ofwel de geest (psyche) dan wel het lichaam en werden beiden apart behandeld. Het strikte onderscheid tussen lichaam en geest is nog steeds wijdverbreid, maar inmiddels komt er langzaam meer bereidheid om naar het samenspel van lichaam en geest te kijken. Vaak liggen aan onbegrepen lichamelijke klachten ingrijpende ervaringen ten grondslag. Er wordt wel eens negatief gezegd: het zit tussen je oren. Zelden is een onaardige opmerking zo waar. Nare ervaringen die tussen de oren (in de hersenen) opgeslagen zijn, kunnen we veelal met Nucleus Coaching aanpakken.

Somatische onbegrepen lichamelijke klachten verminderen met Nucleus Coaching in de praktijk

Praktijkvoorbeeld: Lisette, deelneemster aan de Opleiding Nucleus Coach Introspectie, voelde zich onzeker, vooral op het werk als er een overleg aankwam. Ze durfde niet zo makkelijk haar mening te geven in discussies. Achteraf bleef ze rondlopen met de dingen die ze had willen zeggen. Vanwege haar rugklachten ging ze regelmatig naar de fysiotherapeut om de spanning in haar rug weg te laten masseren. Pas na een paar sessies realiseerde ze zich dat ze eigenlijk bijna altijd onverklaarbare spanning in haar lichaam had. Ze was zich daarvoor daar nooit zo bewust van geweest. Ze merkte dat haar rugklachten verdwenen. Dat was eigenlijk niet haar doel van onze coachsessies, maar een bijzonder welkom bijeffect. Het aanpassen van de psyche leidde ook tot een reactie in haar lichaam: haar rugklachten verdwenen en haar lichaam voelde meer ontspannen.

Wat doen mensen als ze SOLK hebben?

Wanneer er onverklaarbare klachten zijn willen we graag meer duidelijkheid daarover hebben, en het liefst daar natuurlijk minder last van hebben/vanaf komen. In het gratis webinar ‘De klos met SOLK’ kun je hier meer over te weten komen en hier meer over lezen.

 • Mensen gaan vaak eerst naar de huisarts om hun onverklaarbare klachten of pijn te bespreken. De huisarts kan de betekenis van deze onbegrepen klachten of pijn uitleggen als SOLK.
 • Soms worden mensen doorverwezen, soms op eigen verzoek, naar het ziekenhuis en ondergaan vele onderzoeken. Met MRI, echo, bloedonderzoek hopen ze duidelijkheid te krijgen over hun klachten. Als er onduidelijkheid blijft over de klachten worden deze medisch onverklaarbare klachten SOLK genoemd.
 • Ze proberen met fysiotherapie van hun SOLK klachten af te komen
 • Mensen gaan naar een SOLK behandelcentrum om SOLK therapie te ondergaan. Mensen gaan om hun SOLK klachten te behandelen naar bijvoorbeeld een cwz, poli of kliniek. Volgens de SOLK dsm 5 criteria wordt bepaald of je als SOLK patiënt wordt gezien. Daar wordt gewerkt middels SOLK richtlijnen en bijpassende therapie gegeven. Helaas werkt deze aanpak niet voor iedereen. De begeleiding is onder andere gericht op het zelf weer onder controle krijgen van je klachten, maar dat lukt niet altijd vanuit je wilskracht.

Met Nucleus Coaching zoeken we de bron van het ontstaan van SOLK en door het toepassen van deze coachmethode worden vanzelf de klachten steeds minder. Je hoeft daar zelf niet actief je best voor te doen. Het doen van de sessies is de belangrijkste hulp in vermindering van SOLK.

 

Onverklaarbare pijn buik 2 640 x 480 - Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Onbegrepen voelen

Wanneer de oorzaak van de lichamelijke klachten niet gevonden wordt, kunnen mensen zich  onbegrepen voelen. Als de reguliere geneeskunde na onderzoek geen uitsluitsel kan geven is dat soms lastig om te verwerken. Want hoe moeten mensen nu verder met hun leven als ze niet weten waar hun klachten mee te maken hebben. Ze weten niet wat de oplossing is om hun lichamelijke klachten te verminderen. Of hoe ze hier zelf mee aan de slag kunnen gaan.

Onbegrepen voelen in de relatie

Het ervaren van onbegrepen lichamelijke klachten kan ook een druk binnen de relatie geven. De cliënt geeft mogelijk niet altijd duidelijk aan wat mogelijk is of gaat over eigen grenzen heen. Of de partner kan niet altijd invoelen waar de grenzen van de cliënt liggen. De relatie kan hierdoor onder druk komen te staan.

Onverklaarbare pijn

Na intensieve lichamelijke oefeningen ervaren we vaak spierpijn. Het is een ander verhaal als spierpijn voelbaar is zonder uitbundig in beweging te zijn geweest. Spierpijn in nek, schouders of rug komt regelmatig voor. Ook in andere ledematen kan pijn ervaren worden. Het voelt naar om onverklaarbare pijn te hebben in benen, buik, heupen of armen en daar geen oplossing voor te hebben. Met Nucleus Coaching zoeken we naar de bron van deze onbegrepen pijn.

Medisch onverklaarbare chronische pijn

Vaak hopen we door medisch onderzoek naar onze pijn duidelijkheid te krijgen. Maar helaas blijkt in de praktijk dat 70% van alle klachten niet verklaarbaar te zijn en blijven we met lege handen achter. Vaak kunnen we met Nucleus Coaching bijdragen aan vermindering van deze onverklaarbare pijn.

Onverklaarbare pijn nek 640 x 480 - Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Aanmelden nieuwsbrief

Laten we contact houden!

De Nucleus Methode is een methode in ontwikkeling. Er komen geregeld nieuwe inzichten bij waar jij als (aanstaand) coach je voordeel mee kunt doen. Wij delen deze inzichten graag. Ook houden we jou graag op de hoogte over de Nucleus Opleidingen die binnenkort weer starten en delen de ervaringen van medestudenten zowel tijdens als na de opleiding.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


Wat zijn de gevolgen van SOLK?

Als je lang genoeg pijn of klachten ervaart, kunnen daar ook nog bijkomende klachten op volgen:

 1. Negatieve gedachten: Het voortdurend hebben van negatieve gedachten. Geen zicht hebben hoe ze van hun klachten af kunnen komen. Gedachten als: ‘Ik ben niet tegen het leven opgewassen’. Of ‘Ik word nooit meer beter.’ ‘Hoe kom ik de dag door?’ ‘Ik voel me onbegrepen.’
 2. Alleen staan: Mensen voelen zich overvraagd of ervaren een gevoel van onrecht of het gevoel er alleen voor te staan. ‘Waarom moet mij dit overkomen?’ ‘Ik heb hier geen antwoord op, wat moet ik hiermee?’
 3. Arbeidsverzuim: De langdurige klachten kunnen leiden tot arbeidsverzuim.  Mensen hebben vaak veel zaken aan hun hoofd zoals het regelmatig raadplegen van artsen en andere behandelaars. Als je vaak moeizaam je bed uitkomt is werken extra belastend. Als onverklaarbare klachten chronisch worden kan dit tot ontslag komen en een zoektocht met het uwv wat met SOLK nog wel haalbaar is.
 4. Emoties lopen over: Emoties kunnen hoog oplopen, zoals bezorgdheid, angst, frustratie, wanhoop of neerslachtigheid. Want hoe ga je om met de onvoorspelbaarheid van je klachten, als je zelf geen relatie kunt vinden tussen je klachten en de oorzaak. Als je daar geen antwoord op hebt, kan het leiden tot een vicieuze cirkel.
 5. Vermijden: Mensen passen hun leven erop gaan, gaan activiteiten of mensen vermijden. Door pijn pas je houding aan, letterlijk en figuurlijk. Mensen denken: ‘Laat die wandeling maar, ik kan toch niet ver komen.’
 6. Spanningen in de relatie: In het gezin worden de spanningen opgemerkt. Er wordt gezegd door de omgeving: ‘Het zullen de zenuwen wel zijn.’ Of ‘het zit waarschijnlijk tussen je oren.’ Je voelt je onbegrepen in jouw relatie, dat kan weer leiden tot relatieproblemen of gevoelens van eenzaamheid.
 7. Vermindering van sociale contacten: De deur uitgaan is al te veel gevraagd als de basis-energie te laag is of de pijnklachten te groot zijn. Je voelt mogelijk afstand in relaties met anderen. Als iemand altijd over zijn of haar pijn klaagt, verliezen mensen de belangstelling voor zo iemand en beperken ze het contact tot een minimum.
 8. Depressie: Dit kan volgen op het langdurig ervaren van beperkingen in je lichaam. De zorg dat de klachten niet verminderen of zelfs blijvend zullen zijn, kan leiden tot somberheid. Zie ook het punt hierboven over emoties die over lopen.
 9. Spierspanning: Door chronisch onverklaarbare pijn kan je lichaam mogelijk te veel spanning vasthouden. Er ontstaat meer spierspanning op bepaalde plaatsen in je lichaam of in je hele lichaam. En door verhoogde spierspanning kan de pijn versterkt worden.
 10. Slechter slapen: Pijn kan ook invloed op jouw slaappatroon hebben. Het kan lastiger zijn om met pijnklachten in slaap te komen of je wordt er telkens wakker van. Zie slaapproblemen (link).
 11. Vermindering van je conditie door onverklaarbare chronische klachten: Doordat je minder actief bent, worden je spieren minder sterk. Je ervaart eerder vermoeidheid na inspanning. Je kent de uitspraak mogelijk wel: ‘use it or lose it’. Daarmee wordt bedoeld in deze context, als je je spieren niet genoeg inzet, verlies je spiermassa.

  Hoe we met Nucleus zoeken naar de bron van SOLK?

  De oorzaak van SOLK wordt vaak pas duidelijk tijdens een Nucleus Coachsessie. Onze ratio kan niet bedenken hoe lichamelijke klachten met eerdere ervaringen te maken hebben. Pas bij het loslaten van deze ongewenste lichaamssensaties ontstaat inzicht en begrip. Maar het belangrijkste is het verminderen van SOLK.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Mist in het hoofd lost op en geen branderige benen meer

  Praktijk voorbeeld: Mascha ervaarde mist in haar hoofd. En ze had last van zware onderbenen. Het was een schrijnend gevoel aan de binnenkant van haar benen. Net of haar benen van binnen branderig waren. Ze was hiermee naar de huisarts gegaan, maar die kon niets vinden wat daar de oorzaak van zou kunnen zijn. De doorbloeding van haar benen waren normaal. Soms werd daar ’s-nachts wakker van. Maar sowieso had ze slaapproblemen (link naar slaapproblemen) want ze werd elke nacht werd ze wakker rond half 4. Soms sliep ze in en soms niet.

  Tijdens de Nucleus coachsessie merkte ze dat ze ervaringen met haar ex-man en haar scheiding toch niet goed had verwerkt. Ze zag erg op tegen de komende ontmoetingen met haar ex-man. Aan het eind van de sessie voelde ze de mist en de watten in haar hoofd optrekken. ‘Wat heerlijk’, riep ze: ‘Ik voel me weer helder in mijn hoofd’. ‘En ik kan nu met rust mijn ex-partner ontmoeten. Zonder dat ik daar helemaal van uit balans raak’.

  Ik sprak haar een week later en ze vertelde dat ze geen last meer had van haar onderbenen. Ze voelt zich veel fijner en blijer. Haar chronische slaapproblemen zijn bijna over na één Nucleus Coachsessie. I.p.v. elke nacht wordt ze nu af en toe nog wakker op een ander tijdstip. Ze kijkt ernaar uit om hiervoor een over een paar weken een sessies op te doen.

  Een aanpassing in de geest (psyche) ook leidt tot een reactie in het lichaam: de mist in het hoofd is verdwenen en ze heeft geen branderige benen meer.

   

  Nucleus Coaching ook iets voor jou?

  Hebben we jouw interesse gewekt en wil je meer weten over de diverse opleidingen over Nucleus Coaching? Kijk dan eens bij Nucleus Coaching 1 of Nucleus Coaching 2 of laat hier jouw gegevens achter en we informeren je graag. Een vraag stellen kan natuurlijk ook:


  Maak nu een afspraak

  Kennismakingsgesprek inplannen

  Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


  [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.16" background_color="#f2f2f2" min_height="525.8px" global_colors_info="{}"][et_pb_row custom_padding_last_edited="on|desktop" _builder_version="4.16" custom_padding="50px||50px||false|false" custom_padding_tablet="" custom_padding_phone="" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" global_colors_info="{}"][et_pb_cta title="Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:" _builder_version="4.16" body_link_font="||||on|||#ffffff|" global_colors_info="{}"]

  Omdat je deze pagina interessant vond denken wij dat je de volgende pagina’s ook interessant vindt:

  Onbegrepen lichamelijke klachten

  Het verhaal achter slaapproblemen

  De rol van stress bij trauma’s

  Gewoon wat last van stress of een burn-out?

  Wat je met stress doet bij relatieproblemen

  [/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" admin_label="Services" _builder_version="4.16" background_color="#ffffff" custom_padding="|20px||20px|false|false" custom_width_px__hover="1080px" custom_width_px__hover_enabled="1080px" custom_width_percent__hover="80%" custom_width_percent__hover_enabled="80%" saved_tabs="all" global_colors_info="{}" gutter_width__hover="3" gutter_width__hover_enabled="3" parallax_1__hover="off" parallax_1__hover_enabled="off" parallax_2__hover="off" parallax_2__hover_enabled="off" parallax_3__hover="off" parallax_3__hover_enabled="off" parallax_method_1__hover="on" parallax_method_1__hover_enabled="on" parallax_method_2__hover="on" parallax_method_2__hover_enabled="on" parallax_method_3__hover="on" parallax_method_3__hover_enabled="on" use_background_color_gradient__hover="off" use_background_color_gradient__hover_enabled="off" background_color_gradient_start__hover="#2b87da" background_color_gradient_start__hover_enabled="#2b87da" background_color_gradient_end__hover="#29c4a9" background_color_gradient_end__hover_enabled="#29c4a9" background_color_gradient_type__hover="linear" background_color_gradient_type__hover_enabled="linear" background_color_gradient_direction__hover="180deg" background_color_gradient_direction__hover_enabled="180deg" background_color_gradient_direction_radial__hover="center" background_color_gradient_direction_radial__hover_enabled="center" background_color_gradient_start_position__hover="0%" background_color_gradient_start_position__hover_enabled="0%" background_color_gradient_end_position__hover="100%" background_color_gradient_end_position__hover_enabled="100%" background_color_gradient_overlays_image__hover="off" background_color_gradient_overlays_image__hover_enabled="off" parallax__hover="off" parallax__hover_enabled="off" parallax_method__hover="on" parallax_method__hover_enabled="on" background_size__hover="cover" background_size__hover_enabled="cover" background_position__hover="center" background_position__hover_enabled="center" background_repeat__hover="no-repeat" background_repeat__hover_enabled="no-repeat" background_blend__hover="normal" background_blend__hover_enabled="normal" allow_player_pause__hover="off" allow_player_pause__hover_enabled="off" background_video_pause_outside_viewport__hover="on" background_video_pause_outside_viewport__hover_enabled="on" inner_shadow__hover="off" inner_shadow__hover_enabled="off" make_fullwidth__hover="off" make_fullwidth__hover_enabled="off" use_custom_width__hover="off" use_custom_width__hover_enabled="off" width_unit__hover="on" width_unit__hover_enabled="on" make_equal__hover="off" make_equal__hover_enabled="off" use_custom_gutter__hover="off" use_custom_gutter__hover_enabled="off" border_radii__hover="on||||" border_radii__hover_enabled="on||||" box_shadow_style__hover="none" box_shadow_style__hover_enabled="none" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.3)" max_width__hover="100%" max_width__hover_enabled="100%" filter_hue_rotate__hover="0deg" filter_hue_rotate__hover_enabled="0deg" filter_saturate__hover="100%" filter_saturate__hover_enabled="100%" filter_brightness__hover="100%" filter_brightness__hover_enabled="100%" filter_contrast__hover="100%" filter_contrast__hover_enabled="100%" filter_invert__hover="0%" filter_invert__hover_enabled="0%" filter_sepia__hover="0%" filter_sepia__hover_enabled="0%" filter_opacity__hover="100%" filter_opacity__hover_enabled="100%" filter_blur__hover="0px" filter_blur__hover_enabled="0px" mix_blend_mode__hover="normal" mix_blend_mode__hover_enabled="normal" animation_style__hover="none" animation_style__hover_enabled="none" animation_repeat__hover="once" animation_repeat__hover_enabled="once" animation_direction__hover="center" animation_direction__hover_enabled="center" animation_duration__hover="1000ms" animation_duration__hover_enabled="1000ms" animation_delay__hover="0ms" animation_delay__hover_enabled="0ms" animation_intensity_slide__hover="50%" animation_intensity_slide__hover_enabled="50%" animation_intensity_zoom__hover="50%" animation_intensity_zoom__hover_enabled="50%" animation_intensity_flip__hover="50%" animation_intensity_flip__hover_enabled="50%" animation_intensity_fold__hover="50%" animation_intensity_fold__hover_enabled="50%" animation_intensity_roll__hover="50%" animation_intensity_roll__hover_enabled="50%" animation_starting_opacity__hover="0%" animation_starting_opacity__hover_enabled="0%" animation_speed_curve__hover="ease-in-out" animation_speed_curve__hover_enabled="ease-in-out" hover_transition_duration__hover="300ms" hover_transition_duration__hover_enabled="300ms" hover_transition_delay__hover="0ms" hover_transition_delay__hover_enabled="0ms" hover_transition_speed_curve__hover="ease" hover_transition_speed_curve__hover_enabled="ease" background_color_gradient_stops__hover="#2b87da 0%|#29c4a9 100%"][et_pb_row custom_padding_last_edited="on|desktop" _builder_version="4.16" custom_padding="50px||50px||false|false" custom_padding_tablet="" custom_padding_phone="" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" global_colors_info="{}"][et_pb_text _builder_version="4.16" header_2_text_align="center" header_2_font_size="34px" header_2_font_size_tablet="" header_2_font_size_phone="25px" header_2_font_size_last_edited="on|phone" global_colors_info="{}"]

  Klachten waarmee Nucleus Coaching werkt

  [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_4,1_4,1_4,1_4" use_custom_gutter="on" gutter_width="2" custom_padding_last_edited="on|desktop" _builder_version="4.16" custom_padding="50px||50px||false|false" custom_padding_tablet="" custom_padding_phone="" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Verstoorde balans" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/verstoorde-balans-prive-en-werk/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/verstoorde-balans-prive-en-werk/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_blur__hover_enabled="on" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_vertical__hover="35px" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Een verstoorde werk privé balans heeft bijna altijd een grote negatieve invloed op het functioneren. Met Nucleus Coaching brengen we dit weer in Balans.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Lichamelijke symptomen" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/onbegrepen-lichamelijke-symptomen/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/onbegrepen-lichamelijke-symptomen/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Soms ervaren mensen klachten die na medisch onderzoek niet te verklaren vallen. Dit wordt ook wel (S)OLK genoemd. Hoe kom je hier vanaf?

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Stress gerelateerde klachten " url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/stress-gerelateerde-klachten/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/stress-gerelateerde-klachten/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Het is niet altijd meteen duidelijk dat bepaalde klachten het gevolg zijn van stress. Onderzoek naar de bron van klachten geeft daarna mogelijkheid tot verandering

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Slaapproblemen" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/slaapproblemen/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/slaapproblemen/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Ondanks alle tips voor een goede nachtrust zijn ze niet altijd even succesvol. Nucleus Coaching spoort de oorzaak van slaapproblemen op zodat ze verminderen of verdwijnen.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_4,1_4,1_4,1_4" use_custom_gutter="on" gutter_width="2" custom_padding_last_edited="on|desktop" _builder_version="4.16" custom_padding="50px||50px||false|false" custom_padding_tablet="" custom_padding_phone="" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Burn-Out" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/burn-out/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/burn-out/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_blur__hover_enabled="on" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_vertical__hover="35px" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Het is lastig om eigen patronen die ten grond liggen aan een burn-out zelf te doorbreken. Nucleus Coach spoort de blinde vlekken op waardoor je aan herstel kunt beginnen.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Vermoeidheid" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/vermoeidheid/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/vermoeidheid/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Vermoeidheid kent vele oorzaken. Nucleus Coaching helpt de niet-medische bronnen van deze vermoeidheid opsporen zodat er energie toename ontstaat.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Onzekerheid" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/onzekerheid/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/onzekerheid/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Onzekerheid kent diverse oorzaken en roept vaak veel vragen op. Doe ik het wel goed? Vindt ze mij aardig? Nucleus Coaching lost het probleem in de kern op.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Depressie" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/depressie/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/depressie/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Er is sprake van een depressie als iemand minstens 2 weken een sombere stemming ervaart. Het aanpakken van de oorzaak met Nucleus Coaching verlicht snel.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_4,1_4,1_4,1_4" use_custom_gutter="on" gutter_width="2" custom_padding_last_edited="on|desktop" _builder_version="4.16" custom_padding="50px||50px||false|false" custom_padding_tablet="" custom_padding_phone="" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Angsten" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/angsten/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/angsten/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_blur__hover_enabled="on" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_vertical__hover="35px" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Angsten kunnen het leven op een onaangename manier geheel op zijn kop zetten. Door met Nucleus Coaching naar de kern te gaan speelt angst niet langer een rol in het leven.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Relatieproblemen" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/relatieproblemen/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/relatieproblemen/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Een relatie verloopt niet altijd soepel en dit kan zijn weerslag hebben op het werk of andere contacten. De bron van relatieproblemen ophelderen geeft veel lucht in een relatie.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Onvruchtbaarheid" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/onvruchtbaarheid/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/onvruchtbaarheid/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Niet altijd is onvruchtbaarheid het gevolg van lichamelijke afwijkingen. Nucleus Coaching onderzoekt de andere oorzaken die hieraan ten grondslag liggen.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="PTSS" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/ptss/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/ptss/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Sommige ervaringen zijn zo overweldigend en traumatisch dat de gevolgen ervan langdurig doorwerken. Nucleus Coaching helpt om een PTSS te verminderen.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_4,1_4,1_4,1_4" use_custom_gutter="on" gutter_width="2" _builder_version="4.16" custom_padding="50px||50px||false|false" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Gewichtsproblemen" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/gewichtsproblemen/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/gewichtsproblemen/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_blur__hover_enabled="on" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_vertical__hover="35px" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Emotioneel overeten bij problemen heeft vaak overgewicht tot gevolg. Nucleus Coaching helpt de achterliggende patronen duurzaam te doorbreken.

   

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding_last_edited="on|desktop" _builder_version="4.16" custom_padding="50px||50px||false|false" custom_padding_tablet="" custom_padding_phone="" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" global_colors_info="{}"][et_pb_text _builder_version="4.16" header_2_text_align="center" header_2_font_size="34px" header_2_font_size_tablet="" header_2_font_size_phone="25px" header_2_font_size_last_edited="on|phone" global_colors_info="{}"]

  Trauma’s waarmee Nucleus Coaching werkt

  [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure="1_4,1_4,1_4,1_4" use_custom_gutter="on" gutter_width="2" custom_padding_last_edited="on|desktop" _builder_version="4.16" custom_padding="50px||50px||false|false" custom_padding_tablet="" custom_padding_phone="" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Geweld" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/traumas/geweld/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/traumas/geweld/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_blur__hover_enabled="on" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_vertical__hover="35px" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Het welbevinden van iemand met nare ervaringen kan langdurig klachten geven. Klachten die met Nucleus Coaching snel duurzaam worden verminderd.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Misbruik" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/traumas/misbruik/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/traumas/misbruik/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  De gevolgen van misbruik werken langdurig door. Misbruik is één van de meest schadelijke ervaringen. Met Nucleus Coaching herstel je op een diep niveau.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Verlies" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/traumas/verlies/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/traumas/verlies/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Het verlies van dierbaren, werk of andere zaken geeft langdurig een gevoel van gemis, verdriet of wanhoop. Nucleus Coaching geeft het leven weer zin en richting.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_blurb title="Echtscheiding" url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/traumas/echtscheiding/" _builder_version="4.16" header_font="|700|||||||" header_font_size="14px" header_line_height="1.8em" body_font="||||||||" body_line_height="1.8em" background_color="#ffffff" text_orientation="center" custom_padding="30px|20px|30px|20px|true|true" animation_style="slide" animation_direction="bottom" animation_intensity_slide="5%" animation="off" link_option_url="https://nucleus-opleidingen.nl/klachten/traumas/echtscheiding/" border_width_all="1px" border_color_all="#f4f4f4" border_width_top="2px" border_color_top="#30aeb6" box_shadow_style="preset2" box_shadow_horizontal="0px" box_shadow_vertical="35px" box_shadow_blur="115px" box_shadow_spread="-25px" box_shadow_color="rgba(0,0,0,0.15)" locked="off" global_colors_info="{}" box_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.3)" box_shadow_color__hover_enabled="on" box_shadow_vertical__hover="35px" box_shadow_blur__hover="125px" box_shadow_blur__hover_enabled="on" custom_margin__hover_enabled="on" custom_margin__hover="-5px||"]

  Scheiden is een proces. De levenswijze aanpassen kost energie. Nucleus Coaching is heel geschikt om gemakkelijker je partner en ervaringen los te laten.

  [/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" admin_label="Testimonials" _builder_version="4.16" use_background_color_gradient="on" background_color_gradient_type="circular" background_color_gradient_direction_radial="top left" background_color_gradient_stops="rgba(0,0,0,0.14) 0%|rgba(0,0,0,0.86) 100%" background_color_gradient_overlays_image="on" background_color_gradient_start="rgba(0,0,0,0.14)" background_color_gradient_end="rgba(0,0,0,0.86)" background_image="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2021/10/Angsten-overspoelen-2-Nucleus-Opleidingen-Helma-Koorevaar.jpg" custom_margin="50px||32px|15vw||" custom_margin_tablet="0px|||0vw" custom_margin_phone="" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="0px|||||" bottom_divider_style="slant2" bottom_divider_color="rgba(255,255,255,0.1)" bottom_divider_height="100%" border_color_all="#30aeb6" border_width_right="20px" border_width_bottom="10px" global_colors_info="{}"][et_pb_row _builder_version="4.16" global_colors_info="{}"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.16" custom_padding="|||" global_colors_info="{}" custom_padding__hover="|||"][et_pb_text _builder_version="4.16" text_font="||||||||" header_3_font="|800||on|||||" header_3_font_size="30px" header_3_letter_spacing="1px" header_3_line_height="1.6em" text_orientation="center" background_layout="dark" animation_style="fade" animation_direction="left" header_3_font_size_tablet="" header_3_font_size_phone="20px" header_3_font_size_last_edited="on|phone" locked="off" global_colors_info="{}" header_3_font_size__hover="22px" header_3_font_size__hover_enabled="22px" header_3_line_height__hover="1em" header_3_line_height__hover_enabled="1em" header_font_size__hover="30px" header_font_size__hover_enabled="30px" header_letter_spacing__hover="0px" header_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_text_shadow_style__hover="none" header_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_2_font_size__hover="26px" header_2_font_size__hover_enabled="26px" header_2_letter_spacing__hover="0px" header_2_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_2_line_height__hover="1em" header_2_line_height__hover_enabled="1em" header_2_text_shadow_style__hover="none" header_2_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_2_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_2_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_3_letter_spacing__hover="0px" header_3_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_3_text_shadow_style__hover="none" header_3_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_3_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_3_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_4_font_size__hover="18px" header_4_font_size__hover_enabled="18px" header_4_letter_spacing__hover="0px" header_4_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_4_line_height__hover="1em" header_4_line_height__hover_enabled="1em" header_4_text_shadow_style__hover="none" header_4_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_4_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_4_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_5_font_size__hover="16px" header_5_font_size__hover_enabled="16px" header_5_letter_spacing__hover="0px" header_5_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_5_line_height__hover="1em" header_5_line_height__hover_enabled="1em" header_5_text_shadow_style__hover="none" header_5_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_5_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_5_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)" header_6_font_size__hover="14px" header_6_font_size__hover_enabled="14px" header_6_letter_spacing__hover="0px" header_6_letter_spacing__hover_enabled="0px" header_6_line_height__hover="1em" header_6_line_height__hover_enabled="1em" header_6_text_shadow_style__hover="none" header_6_text_shadow_style__hover_enabled="none" header_6_text_shadow_color__hover="rgba(0,0,0,0.4)" header_6_text_shadow_color__hover_enabled="rgba(0,0,0,0.4)"]

  Testimonials

  [/et_pb_text][et_pb_image src="https://nucleus-opleidingen.nl/wp-content/uploads/2020/10/driving_school_10.png" align="center" align_tablet="center" align_phone="" align_last_edited="on|desktop" _builder_version="4.16" custom_padding="||177px|||" global_colors_info="{}"][/et_pb_image][et_pb_slider _builder_version="4.16" body_font="||on||||||" body_font_size="20px" body_line_height="1.9em" background_color="rgba(0,0,0,0)" custom_padding="0px||70px" body_font_size_tablet="" body_font_size_phone="16px" body_font_size_last_edited="on|phone" global_colors_info="{}"][et_pb_slide _builder_version="4.16" body_font="||on||||||" global_colors_info="{}" sticky_transition="on"]

  “Tijdens deelname aan de Nucleus Coaching Introspectie opleiding ben ik zelf van mijn rugpijn afgekomen. Ik dacht dat mijn rugpijn met slijtage te maken had, maar ondanks slijtage heb ik geen rugpijn meer. Dit motiveerde mij zo sterk om anderen mensen met onbegrepen lichamelijke klachten te gaan helpen. Ik hiervoor de Nucleus Coach 1 en 2 opleidingen gevolgd die ik heel interessant vond en een aanvulling op mijn opleiding psychologie. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk opgestart en hiermee mijn passie in het leven gevonden.

  Deelneemster 2019

  [/et_pb_slide][et_pb_slide _builder_version="4.16" body_font="||on||||||" global_colors_info="{}" sticky_transition="on"]

  Veel mensen heb ik al kunnen begeleiden met de Nucleus Coach Methode en ik ben er nog steeds enthousiast over. Als ervaren therapeute van 63 jaar merk ik dat deze methode op veel vlakken verbetering geeft bij cliënten. Maar ook zelf ben ik van mijn schouderklachten afgekomen.

  Deelneemster 2017

  [/et_pb_slide][et_pb_slide _builder_version="4.16" body_font="||on||||||" global_colors_info="{}" sticky_transition="on"]

  “Ik zocht in mijn praktijk naar extra handvatten om de verbinding tussen lichaam en geest te maken. Vaak was ik alleen of met het lichaam bezig of met belemmeringen van de geest. Met Nucleus Coaching kan ik meer de oorzaak van de lichamelijke klachten helder krijgen voor de cliënt. Zoals een cliënt die buik klachten had en het bleek dat dit met een nare ervaring uit het verleden te maken had. Ze heeft veel verlichting ervaren.”

  Deelneemster 2020

  [/et_pb_slide][/et_pb_slider][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" fullwidth="on" admin_label="Footer" _builder_version="4.11.1" custom_padding="|20px||20px|false|false" bottom_divider_style="slant" bottom_divider_color="rgba(0,0,0,0.02)" bottom_divider_height="100%" global_module="675" saved_tabs="all" global_colors_info="{}"][et_pb_fullwidth_header title="Maak nu een afspraak" text_orientation="center" button_one_text="Kennismakingsgesprek inplannen" button_one_url="https://meetings.hubspot.com/helma-koorevaar" title_last_edited="off|desktop" _builder_version="4.16" title_level="h2" title_font="|800||on|||||" title_text_color="#a04591" title_font_size="31px" title_letter_spacing="1px" title_line_height="1.4em" content_font="||||||||" content_font_size="16px" content_line_height="2em" subhead_font="||||||||" background_color="#ffffff" use_background_color_gradient="on" background_color_gradient_stops="#ffffff 0%|#a0889d 100%" background_color_gradient_start="#ffffff" background_color_gradient_end="#a0889d" custom_button_one="on" button_one_bg_color="#30aeb6" button_one_border_width="3px" button_one_border_color="#30aeb6" button_one_border_radius="0px" button_one_font="||||||||" button_one_icon="9||divi||400" button_two_icon="$||divi||400" background_layout="light" custom_margin="|-30px||-20px|false|false" custom_padding="|||0px||" title_font_size_tablet="30px" title_font_size_phone="27px" title_font_size_last_edited="on|phone" custom_css_main_element="||" global_colors_info="{}"]

  Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


  [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" fullwidth="on" admin_label="Footer" _builder_version="4.16" bottom_divider_style="slant" bottom_divider_color="rgba(0,0,0,0.02)" bottom_divider_height="100%" global_colors_info="{}"][/et_pb_section]

  Pin It on Pinterest

  Share This