Selecteer een pagina

Losse Trainingen

Voor iedereen die persoonlijke groei wil ervaren

Training op maat

N

Maatwerk trainingen

N

Gericht op verandering en persoonlijke groei

N

Ervaringswerkvormen

N

Locaties in overleg

N

Online mogelijkheden

Meer uit jezelf willen halen

In ons leven komen we verschillende uitdagingen tegen. Soms is het nodig om dan extra kennis of vaardigheden op te doen. Om nieuwe vaardigheden te leren is het ervaren en toepassen van kennis nodig om iets nieuws eigen te maken. Daarna is verandering van gedrag of gedachten makkelijker vol te houden. Voor iedereen die persoonlijke groei wil ervaren bieden we ook losse trainingen.

Losse trainingen op maat

Nucleus Opleidingen ontwikkelt verschillende trainingen om bij te dragen aan veranderprocessen en persoonlijke groei. Op dit moment is ‘Ruim je shit op’ een training die in organisaties gegeven wordt. Op aanvraag worden ook andere trainingen aangeboden.

Wat is de meerwaarde van Nucleus Opleidingen?

Nucleus Opleidingen stemt met de opdrachtgever de behoefte af van de doelgroep waarvoor de training gemaakt wordt. Door flexibiliteit in de vorm en inhoud van een training sluit Nucleus Opleidingen precies aan op de leerdoelen. Opvolging na training geeft imbedding van het veranderproces dat is ingezet. De voordelen van Nucleus Opleidingen zijn onder meer:

  • Maatwerk
  • Opvolging na training
  • Locatie in overleg

Testimonial

Voor mij was dit het goede moment om mezelf eens op te schonen. Ik was bezig met het grenzen stellen in mijn vrijwilligers werk. Dat was hard nodig naast mijn fulltime baan. Maar op één of andere manier bleef ik een schuldgevoel houden. Na de trainingsdag merkte ik dat het schuldgevoel losgelaten had. Mijn familie is ook blij dat ik meer tijd voor ze heb.

Franciska

Praktische informatie

Coaching EHBB kamer 1 - 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Voor wie

Een losse trainingsdag is een mooie aanvulling voor de volgende deelnemers:

  • Medewerkers
  • Managers en leidinggevenden
  • Mensen die open staan voor ontwikkeling
Losse trainingen en workshops Nucleus Coaching Opleidingen - Helma Koorevaar

Waar

De opleiding wordt gegeven aan de Korensingel 7 in ‘s-Heerenberg of op een andere locatie, afhankelijk van de groep. In beide gevallen betreft het een gemoedelijke setting waar iedereen zich welkom mag voelen.

Coaching bloem 11 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Investering

Om deel te nemen aan een trainingsdag vragen we een vergoeding. Deze is afhankelijke van de duur, locatie en opdrachtgever. Vaak is de training inclusief studiemateriaal en een heerlijke lunch.

De belangrijkste redenen op een rij

Er valt nog veel meer te vertellen over deze losse trainingen. Dat doen we het liefst één op één in een persoonlijk kennismakingsgesprek maar we zetten nu nog even de belangrijkste redenen om deze opleiding te doen op een rij. De trainingen van Nucleus Opleidingen dragen bij aan:

N

Ontdekken van je drijfveren

N

Het creëren van meer rust en ontspanning

N

Het zetten van een volgende stap

N

Het vormgeven van veranderingsprocessen

Is een trainingsdag iets voor jou?

Denk je dat een losse trainingsdag iets voor jou is of heb je nog vragen en wil je meer weten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op. 

Direct inplannen

Klachten waarmee Nucleus Coaching werkt

Verstoorde balans

Een verstoorde werk privé balans heeft bijna altijd een grote negatieve invloed op het functioneren. Met Nucleus Coaching brengen we dit weer in balans.

Lichamelijke symptomen

Soms ervaren mensen klachten die na medisch onderzoek niet te verklaren zijn. Dit wordt ook wel (S)OLK of ALK genoemd. Hoe kom je hier vanaf?

Stress gerelateerde klachten

Het is niet altijd meteen duidelijk dat bepaalde klachten het gevolg zijn van stress. Onderzoek naar de bron van klachten geeft mogelijkheid tot verandering.

Slaapproblemen

Ondanks alle tips voor een goede nachtrust zijn ze niet altijd even succesvol. Nucleus Coaching spoort de oorzaak van slaapproblemen op zodat ze verminderen of verdwijnen.

Burn-Out

Het is lastig om eigen patronen die ten grond liggen aan een burn-out zelf te doorbreken. Nucleus Coaching spoort de blinde vlekken op waardoor jouw herstel begint.

Vermoeidheid

Vermoeidheid kent vele oorzaken. Nucleus Coaching helpt de niet-medische bronnen van deze vermoeidheid opsporen zodat je energie toeneemt.

Onzekerheid

Onzekerheid kent diverse oorzaken en roept vaak veel vragen op. Doe ik het wel goed? Vinden ze mij aardig? Nucleus Coaching lost het probleem in de kern op.

Depressie

Er is sprake van een depressie als iemand minstens 2 weken een sombere stemming ervaart. Het aanpakken van de oorzaak met Nucleus Coaching verlicht snel.

Angsten

Angsten kunnen het leven op een onaangename manier geheel op zijn kop zetten. Door met Nucleus Coaching naar de kern te gaan speelt angst niet langer een rol.

Relatieproblemen

Een relatie verloopt niet altijd soepel en dit kan zijn weerslag hebben op het werk of andere contacten. De bron van relatieproblemen ophelderen geeft veel lucht in een relatie.

Onvruchtbaarheid

Niet altijd is onvruchtbaarheid het gevolg van lichamelijke afwijkingen. Nucleus Coaching onderzoekt de andere oorzaken die hieraan ten grondslag liggen.

PTSS

Sommige ervaringen zijn zo overweldigend en traumatisch dat de gevolgen ervan langdurig doorwerken. Nucleus Coaching helpt om een PTSS te verminderen.

Gewichtsproblemen

Emotie eten danwel emo-eten heeft vaak overgewicht tot gevolg. Nucleus Coaching helpt de achterliggende patronen duurzaam te doorbreken.

Trauma's waarmee Nucleus Coaching werkt

Geweld

Het welbevinden van iemand met nare ervaringen kan langdurig klachten geven. Klachten die met Nucleus Coaching snel duurzaam worden verminderd.

Misbruik

De gevolgen van misbruik werken langdurig door. Misbruik is één van de meest schadelijke ervaringen. Met Nucleus Coaching herstel je op een diep niveau.

Verlies

Het verlies van dierbaren, werk of andere zaken geeft langdurig een gevoel van gemis, verdriet of wanhoop. Nucleus Coaching geeft het leven weer zin en richting.

Echtscheiding

Scheiden is een proces. De levenswijze aanpassen kost energie. Nucleus Coaching is heel geschikt om gemakkelijker je partner en ervaringen los te laten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laten we contact houden!

De Nucleus Methode is een methode in ontwikkeling. Er komen geregeld nieuwe inzichten bij waar jij als (aanstaand) coach je voordeel mee kunt doen. Wij delen deze inzichten graag. Ook houden we jou graag op de hoogte over de Nucleus Opleidingen die binnenkort weer starten en delen de ervaringen van medestudenten zowel tijdens als na de opleiding.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


Pin It on Pinterest

Share This