Selecteer een pagina

Losse Workshops

Voor iedereen

Persoonlijke ontwikkeling, een leven lang leren

N

Zoek je krachtige tools

N

Of wil je groeien op een bepaald vlak

N

Een leven lang leren

N

Op een prettige manier

N

Praktische workshops onder begeleiding van de trainer

Behoefte aan persoonlijke groei

Nucleus Opleidingen ontwikkelt allerlei workshops op maat. De vraag van de opdrachtgever staat hierbij centraal. Zo zijn er workshops en trainingen voor het bedrijfsleven die medewerkers helpen om fit en gefocused te blijven.

Effectief communiceren

We communiceren de hele dag door. En toch kan er behoorlijk wat ruis op de lijn ontstaan. Niet alleen wat we zeggen komt aan bij de ander, maar ook wat we denken en voelen. Met allerlei coachtechnieken kun je groeien in je manier van communiceren. Zodat je boodschap aankomt bij de ander. Nucleus Opleidingen ontwikkelt allerlei workshops en trainingen die persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Neem contact met ons op om jouw vraag te bespreken.

De verwondering van een deelneemster

“Door het doen van de workshop merk ik dat ik me niet zo overdreven sterk meer hoef neer te zetten op het werk. Ik kan op een meer natuurlijke manier mezelf gedragen. Dat scheelt me ook nog eens een bak energie.

Marjet, 2021

“Heel interessant om een workshop te ervaren van Nucleus Opleidingen. De ontspannen en wijze manier van kennis overbrengen vind ik erg prettig. Ik hou me aanbevolen voor een workshop over een ander thema.”

Annemarie, 2019

“Ik had niet gedacht dat ik met deze workshop rust in mijn hoofd zou krijgen. De oefening die we ervaarden was heel doeltreffend. Ik weet nu wat ik zelf kan doen om die rust op te zoeken in mezelf.”

Patrick, 2020

Praktische informatie

Coaching EHBB kamer 1 - 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Voor wie

De workshop is een mooie aanvulling voor de volgende professionals:

  • iedereen die persoonlijk wil groeien
Losse trainingen en workshops Nucleus Coaching Opleidingen - Helma Koorevaar

Waar

De workshop wordt gegeven aan de Korensingel 7 in ‘s-Heerenberg, online of op een andere locatie afhankelijk van de groep. In beide gevallen betreft het een gemoedelijke huiselijke setting waar iedereen zich welkom mag voelen.

Coaching bloem 11 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Investering

Om deel te nemen aan de opleiding wordt een vergoeding van 150 euro gevraagd. Dat is inclusief studiemateriaal en een heerlijke lunch. Ondernemers kunnen deze studiekosten vaak aftrekken.

Mogelijkheden zien

Vivian:

Naast mijn werk was ik veel bezig met vrijwilligerswerk. Maar ik merkte dat ik steeds meer in tijdnood kwam. Tijdens de workshop ontdekte ik dat mijn beslissing om bepaalde taken over te dragen de eerste stap werd om mijn balans weer terug te krijgen. Ik heb veel energie gekregen van deze workshop.

De belangrijkste redenen op een rij

Er valt nog veel meer te vertellen over de workshops. Dat doen we het liefst één op één in een persoonlijk kennismakingsgesprek maar we zetten nu nog even de belangrijkste redenen om een workshop te doen op een rij. Het geeft jou een krachtige tool bij:

N

Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap

N

Groeien in zelfvertrouwen

N

Vanuit ontspanning in het leven ervaringen opdoen

N

Meer inzicht over je belemmeringen en oplossingen daarvoor

Is deze opleiding misschien iets voor jou?

Denk je dat de opleiding iets voor jou is of heb je nog vragen en wil je meer weten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op. De uiteindelijke aanmelding voor de opleiding vindt pas plaats nadat er een wederzijdse kennismaking is geweest.


Direct inplannen

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Aanmelden nieuwsbrief

Laten we contact houden!

De Nucleus Methode is een methode in ontwikkeling. Er komen geregeld nieuwe inzichten bij waar jij als (aanstaand) coach je voordeel mee kunt doen. Wij delen deze inzichten graag. Ook houden we jou graag op de hoogte over de Nucleus Opleidingen die binnenkort weer starten en delen de ervaringen van medestudenten zowel tijdens als na de opleiding.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


Pin It on Pinterest

Share This