Selecteer een pagina

Loopbaan

begeleiding

N

Wie ben je, wat wil je, wat kun je?

N

Sterke punten analyse

N

Jouw passie vormgeven

N

Loopbaantesten

Nucleus Coaching

Door met de Nucleus Coach methode belemmeringen weg te nemen of te verminderen versnelt jouw persoonlijke groei.

Orthomoleculaire Coaching

Meer grip krijgen op je gezondheid met aanpassing van voeding, soms supplementen, en kleine gedragsaanpassingen.

Allergie therapie

Allergie of toleranties verminderen is een puzzel op zich. Verlichting van deze klachten geeft je meer welzijn en energie.

Sensi-therapie

Sensi-Plus therapie bestaat uit verschillende therapievormen. Ik kijk welke behandelmethode het beste bij jou en de klachten past.

Loopbaanbegeleiding

Wie ben je, wat wil je, wat kun je op werkgebied? Past jouw huidige baan of opleiding je niet meer? Op deze loopbaanvragen vinden we samen antwoorden middels loopbaantesten en gesprekken. Een groot deel van je leven ben je actief in een baan. Dan is het belangrijk dat je daarvan energie krijgt. 

Ruimte nemen voor een pas op de plaats

Soms is het nodig om ruimte te nemen voor zelfreflectie. Past de functie waarin je zit nog wel? Of misschien sta je op het punt je baan te verliezen door reorganisatie of een andere oorzaak. Dan is het tijd om jezelf opnieuw te oriënteren. Misschien wil je jouw kennis en ervaring op een andere manier inzetten of zelfs een andere baan verkennen. Of wat is nu eigenlijk de passie in jouw leven waar je graag vorm aan zou willen geven. Graag begeleid ik jou hierin. Hierbij zet ik mijn werkervaring in van mijn periode als loopbaanconsultant bij outplacement en re-integratie trajecten.

Re-integratie traject

Via het UWV is het mogelijk om een begeleidingstraject in te zetten. Het kan zinvol zijn om je werk onder de loep te houden en te onderzoeken wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Het begeleidingstraject Introspectie A ondersteunt in jouw herstel en terugkeer naar de arbeidsmarkt.

 

Testimonials

“Na 21 jaar hetzelfde werk gedaan te hebben, kwam de gedachte of ik dit werk nu wel echt de komende jaren wilde blijven doen. Ik was in deze baan gerold jaren geleden en was benieuwd of ik nog meer kwaliteiten had die ik zou kunnen inzetten. Stel dat ik misschien toch beter van mijn hobby mijn werk had kunnen maken, dan zou ik dat nu nog kunnen oppakken. Het was een leuk en interessant onderzoek naar mezelf. Ik kwam erachter dat ik prima op mijn plaats zit. Die bevestiging had ik op dat moment nodig,

Maike

“Als een tijdje voelde ik me onrust en was snel emotioneel. De functie die ik nu heb is pittig en dynamisch. Ik weet niet of ik dit mijn hele leven wil blijven doen. Dus ik wilde voor mezelf een plan B maken. Kijken wat ik nog meer zou kunnen doen. Door het doen van testen en de gesprekken heb ik mijn plan B helder. Het geeft me rust en ik ben weer vrolijker. Eerst ga ik nog 5 jaar vlammen in mijn huidige functie.”

Barbara

“Sinds een jaar zocht in mijn draai in een leidinggevende functie. Ik merkte dat ik graag toch een sparringspartner zocht om bepaalde stappen en ontwikkelingen in deze functie tegen het licht te houden. En het was een goed moment om los te komen van een aantal privézaken.”

Antoin

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


Kennismakingsgesprek inplannen

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Pin It on Pinterest

Share This