Selecteer een pagina

Loopbaan testen

N

Heldere conclusies

N

Aanvullende inzichten over jezelf

N

Beroepskeuzetest

N

Diverse andere testen

Nucleus Coaching

Door met de Nucleus Coach methode belemmeringen weg te nemen of te verminderen versnelt jouw persoonlijke groei.

Orthomoleculaire Coaching

Meer grip krijgen op je gezondheid met aanpassing van voeding, soms supplementen, en kleine gedragsaanpassingen.

Allergie therapie

Allergie of toleranties verminderen is een puzzel op zich. Verlichting van deze klachten geeft je meer welzijn en energie.

Sensi-therapie

Sensi-Plus therapie bestaat uit verschillende therapievormen. Ik kijk welke behandelmethode het beste bij jou en de klachten past.

Loopbaantesten geven extra inzicht

Het kan zijn dat je na jaren werken behoefte hebt om te onderzoeken of je nog wel op het juiste spoor zit. Het kan prettig zijn om bevestiging te krijgen. Of misschien wil je wel bewust een andere vakgebied ontdekken en jezelf daarin ontwikkelen. Loopbaantesten zijn een goede aanvulling om antwoorden te vinden op je loopbaanvragen. Door de uitkomsten hiervan te bespreken ontstaat een beter beeld wat bij je past en wat mogelijk niet meer past. Hierdoor is het makkelijker om andere keuzes te maken.

Testimonials

“Na 20 jaar in hetzelfde vak bezig te zijn bekroop me de onzekerheid of dit wel het werk is wat ik de rest van mijn leven wil blijven doen. Ik heb een aantal testen gedaan. Er kwamen andere beroepen uit en ook mijn huidige functie. Ik heb toch gekozen voor mijn huidige functie. Het voelt wel prettig om door de testen de bevestiging te ervaren dat ik nog steeds op de goede plek zit. De onzekerheid hierover is nu verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een vredig gevoel.

Leonard 2021

“Na een paar jaar in mijn huidige functie wilde ik een plan B voor mezelf uitstippelen. Ik merkte een onrust in mezelf. De baan die ik nu heb is best wel pittig en vraagt veel energie van me. Dat heb ik er graag voor over, maar ik wil ook een andere optie uitwerken. Door de loopbaantesten en begeleiding heb ik nu mijn plan B uitgewerkt. Dat geeft me rust en daardoor heb ik nu ook weer volledig te focus op mijn huidige baan.”

Ciska 2020

“Ik heb al een tijdje een droom over het opzetten van een eigen camping. Dat idee wilde ik graag tegen het licht houden, want ik ga niet zomaar mijn baan opgeven. De testen en gesprekken hielpen me om te ontdekken dat dit bij me past, maar dat ik wel wat ondernemersvaardigheden kan ontwikkelen. Dat is de volgende stap die ik ga maken en onderzoeken.”

Agnes 2022

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


Kennismakingsgesprek inplannen

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Pin It on Pinterest

Share This