Selecteer een pagina

Nucleus Coaching

N

Duurzaam patronen doorbreken

N

Verminderen geestelijke en lichamelijke klachten

N

Herstel van trauma

N

Met Nucleus zoeken naar de bron van belemmeringen

Orthomoleculair advies

Meer grip krijgen op je gezondheid met aanpassing van voeding, soms supplementen, en kleine gedragsaanpassingen.

Allergie therapie

Allergie of toleranties verminderen is een puzzel op zich. Verlichting van deze klachten geeft je meer welzijn en energie.

Sensi-therapie

Sensi-Plus therapie bestaat uit verschillende therapievormen. Ik kijk welke behandelmethode het beste bij jou en de klachten past.

Loopbaanbegeleiding

Wie ben je, wat wil je, wat kun je op werkgebied? Samen vinden we daar antwoord op middels loopbaantesten en gesprekken.

Nucleus Coaching

Je wilt fit blijven en persoonlijk groeien. Door bij jou met de Nucleusmethode belemmeringen weg te nemen of te verminderen versnelt jouw persoonlijke groei. Je motivatie word duidelijker voor je en is soms verrassend anders dan je zelf dacht. Jezelf beter kennen maakt contact met anderen ook makkelijker. Je kunt beter onderscheiden wat van jou is en wat van de ander.

De zienswijze gaat ervan uit dat veel belemmeringen uit (oude) vervelende gebeurtenissen voortkomen. De Nucleusmethode biedt speciale vraagtechnieken voor de begeleiding hiervan. Een verschil met de bekende methodiek van EMDR is dat de Nucleus methode meerdere trauma’s tegelijk behandelt, zodat dat je niet elk trauma apart hoeft te bespreken. Er is meer resultaat in minder sessies. Daarnaast werkt EMDR ook niet voor iedereen en moet het trauma bekend zijn. Er zijn ook niet-herinnerde trauma’s die klachten geven. Praten over iets wat verdrongen is en niet meteen beschikbaar is in het bewuste geheugen lukt niet. De Nucleus methode her-programmeert de gevoelsherinnering waardoor er duurzaam herstel optreedt. Bij nieuwe ervaringen herhaalt het oude trauma zich niet meer. De methode werkt tegelijk mentaal, emotioneel, lichamelijk en energetisch.

Veel hulpverlening is gebaseerd op praten over problemen en het gevoel en het idee dat inzicht rust geeft. Maar er over praten alleen is niet altijd voldoende, daarmee kunnen andere trauma’s geactiveerd worden, kan er onrust ontstaan en kunnen mensen verder uit balans gebracht worden (Wessely, S., M. Deahl, M. Psychological debriefing is a waste of time, The British Journal of Psychiatry Jul 2003, 183 (1) 12-14).

Uit de praktijk blijkt dat er verrassende gedragsveranderingen plaatsvinden. Mensen zijn na de sessies assertiever, meer zelfredzaam, ontspannen, gelukkiger. Allerlei belemmeringen, slaapproblemen en bepaalde lichamelijke klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Cliënten durven en kunnen weer voelen, waarderen zichzelf weer. Door onze samenwerking zal je een blijvend effect ervaren en meer vanuit ontspanning je doelen bereiken.

Ik ben lid van Nucleus Collective. Dit is een beroepsvereniging voor mensen die de Nucleus methode toepassen in hun werk.

Meer over de methode, kijk ook op www.nucleuscollege.nl

R

Effectief

Door met de Nucleus Coach methode belemmeringen weg te nemen  of verminderen versnelt jouw persoonlijke groei of die van jouw cliënt.

waar staat de Nucleus Opleiding voor?

Op een milde en effectieve manier mensen helpen om een versnelde persoonlijke ontwikkeling door te maken.

 

 

 

N

Professionaliteit

N

Integriteit

N

Niet-symptomatisch

N

Praktijkgericht

Testimonials

“Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik zonder enige aanleiding een prenatale depressie. Helaas kwamen daar door onenigheid met de buren, ook nog hevige angstklachten bij. De behandelingen hebben veel stress weggenomen bij mij, wat natuurlijk ook beter was voor mij en de baby. De dingen die ik heb geleerd probeer ik nu nog steeds toe te passen. Blij dat ik deze stap heb gezet!”

Sophie

“Het voelt oneerlijk dat na zoveel jaren van zelfontwikkeling ineens de paniek weer terug gekomen is. Ik ben nu 62 jaar en zo hard gewerkt met allerlei therapieën en massages om mijn spanningsklachten te verminderen. Mijn hele lichaam is weer verkrampt en vol spanning. Na 3 Nucleus Coach sessies voel ik me fijn, ontspannen. Er is zich duidelijk een andere route in mij aan het openbaren. Een route van plezier, ontspanning, bewustzijn. Ik ben zo blij hiermee.”

Willie

“Ik had nogal een kort lontje en ben me steeds meer bewust geworden hoe dat overkwam op mijn partner. Inmiddels kan ik rustig op mijn vrouw reageren en daar is zij ook heel erg blij mee.”

Boudewijn

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


Kennismakingsgesprek inplannen

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Pin It on Pinterest

Share This