Selecteer een pagina

Sensi-therapie

N

Behandeling is uniek en afgestemd

N

Onderzoek welke behandeling passend is

N

Diverse behandelmethoden

N

Eventueel advies supplementen of dieet

Nucleus Coaching

Door met de Nucleus Coach methode belemmeringen weg te nemen of te verminderen versnelt jouw persoonlijke groei.

Orthomoleculaire Coaching

Meer grip krijgen op je gezondheid met aanpassing van voeding, soms supplementen, en kleine gedragsaanpassingen.

Allergie therapie

Allergie of toleranties verminderen is een puzzel op zich. Verlichting van deze klachten geeft je meer welzijn en energie.

Loopbaanbegeleiding

Wie ben je, wat wil je, wat kun je op werkgebied? Samen vinden we daar antwoord  op middels loopbaantesten en gesprekken.

Sensi-Plus Therapie

Sensi-Plus therapie bestaat uit verschillende therapievormen waarvan ik een aantal zal uitleggen.

Ieder mens is uniek en daarom is ook iedere behandeling uniek en geheel afgestemd op jou. Tijdens een behandeling kijk ik welke behandelmethode het beste bij jou en de klachten past. Dit doe ik met behulp van een biosensor in combinatie met mijn hooggevoeldigheid. Voor kinderen is deze therapie ook zeer geschikt. Van alle bestaande Sensi opleidingen heb ik een diploma: Sensi therapie, Sensi®-Plus therapie, Sensi modulen en Sensi Intence (2017) opleiding.

Er zijn verschillende therapievormen mogelijk.

Drukpuntmassage
Ons lichaam is net een boek wat je kunt lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaan punten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking (over de kleren heen) kan er gekeken worden welk thema hier achter ligt. Door bewustwording kan de pijn al verminderen. Als aanvulling zet ik met mijn vingers en handpalmen druk op de gevonden blokkades om de energie weer vrij te laten stromen.

Holistic Pulsing
Wanneer er in het lichaam blokkades zitten kunnen deze door een massage (over de kleren heen) of zacht schudden en vriendelijk pulsen losgemaakt worden en kan de energie weer door ons lichaam stromen.

Edelsteentherapie
Op je gevoel zoek je zelf verschillende edelstenen uit die op je lichaam gelegd worden. Edelstenen kunnen heel diep doorwerken op onze diepere emotionele laag. Ook kan ik tijdens het protocol uitmeten welke steen je kunt dragen of ’s nachts onder je kussen kunt leggen, als een soort bescherming zodat je dichter bij jezelf kunt blijven.

EFT (Emotional Freedom Techniek)
Bij EFT wordt gebruik gemaakt van specifieke herinneringen waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering zodat we die in het hier en nu weer kunnen voelen. Vervolgens wordt de negatieve emotie met  behulp van acupressuur geneutraliseerd, door het bekloppen een aantal punten op gezicht, lichaam en handen.

Dieet-, allergie- en intolerantie meting
Klachten kunnen ontstaan doordat het lichaam problemen heeft met een bepaalde voedingswaar. Deze tijdelijk vermijden kan de oplossing zijn. Of het toepassen van de NAET of Total Reset methode.

Voetreflexologie
De voeten zijn een afdruk van ons hele lichaam. Mocht het testen met de biosensor uitwijzen dat voetreflex nodig is dan kan dit bestaan uit het licht aandrukken van diverse drukpunten op en onder de voet of een massage om bijvoorbeeld spanning weg te laten vloeien.

Remedies, voedingssupplementen en orthomoleculair preparaten
Het kan zijn dat jouw lichaam extra voedingssupplementen nodig heeft om tekorten te voorkomen of te verhelpen. Je lichaam kan ook belast zijn door giftige stoffen. Door middel van diverse middelen en/of diëten kan het lichaam ook de mogelijkheid krijgen om te ontgiften zodat de balans hersteld kan worden. Remedies versnellen het proces en geven inzichten.

Verdere behandelmethoden die aan bod kunnen komen zijn:

  • Energie herstellen
  • Burn-out protocol
  • Sensi Stress Release
  • SensiBelly
  • Dorn methode
  • Pijnpunten hechting
  • Toepassing nieuwe Sensicards
  • Past Life Clearance
  • Current Life Clearance
  • Elementen uit Theta herstel

Testimonials

“Ik zat niet goed in mijn vel op mijn werk en wilde me bijna ziekmelden. Ik had last van flasbacks van ervaringen een jaar geleden. De drukpuntmassage was een fijn onderdeel waardoor ik ook meer ontspanning in mijn lichaam kreeg. Nu heb ik geen last meer van flasbacks en merk ik dat me weer kan focussen op mijn werk.”

Martin

“Het was voor mij heel lastig om weer een plek te vinden na mijn scheiding. Ik had altijd mijn verdriet onderdrukt en was al lange tijd somber. Doordat ik de EFT oefeningen zelf thuis kon herhalen kwam mijn verdriet steeds meer los en voelde het steeds helderder in mijn hoofd. Ik kan ook weer beter beslissingen nemen.”

Remco

“Ik was heel bang om te gaan slapen. Ik zag van alles in mijn kamer. En in de ochtend kwam ik bijna mijn bed niet uit. Door de edelsteenbehandeling voelde ik me lichter. En ik kreeg een steen mee om onder mijn kussen te leggen. Dit heeft me heel goed geholpen om weer te slapen.”

Isabelle, 17 jaar

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


Kennismakingsgesprek inplannen

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Pin It on Pinterest

Share This