Selecteer een pagina

Bedrijfsleven

Preventieve zorg voor medewerkers

N

Af en toe een pas op de plaats maken

N

Liever voortijdig problemen signaleren en aanpakken

N

De ratio krijgt al genoeg aandacht

N

Bij welke klachten begeleiden we medewerkers met Nucleus Coaching

N

Voorzorg en nazorg

Preventie van uitval

Om fit en vitaal te blijven is het nodig om af en toe een pas op de plaats te maken. Wat gaat er nog goed en wat heeft een update nodig. Om personeel fit te houden kan het nodig zijn om dat wat niet meer werkt op te schonen. Inzicht alleen is niet altijd genoeg. Vanuit de visie van Nucleus Coaching dragen we graag actief bij aan het gezond houden van personeel. Tijdig begeleiden voorkomt lange hersteltrajecten. Met Nucleus Coaching is het mogelijk om niet gewenste patronen te verminderen. Dit geeft veel ontspanning en verlichting op een diep niveau. In ons onderbewuste zijn deze patronen op te vragen. Het maakt niet uit hoe lang geleden we deze ervaringen hebben opgedaan. Met de juiste vragen kun je bij de kern komen die nodig is om een transformatie te bereiken, zodat mensen authentieker en krachtiger hun leven kunnen leiden. Ook lichamelijke klachten kunnen verdwijnen.

De ratio krijgt genoeg aandacht

Tijdens onze schoolperiode en op het werk wordt genoeg aandacht besteed aan onze mentale capaciteit. We krijgen veel kennis en de mogelijkheid om dit toe te passen op de werkvloer. Hoe het met ons gevoelsleven echt zit, daar wordt niet altijd aandacht aan besteed. Door teveel op de ratio te varen kan er onbalans ontstaan. Met Nucleus Coaching besteden we ook aandacht aan het gevoelsleven. Het inzetten van zowel ratio als gevoel kan het leven meer kleur en werkplezier geven.

 

Tijdens de opleiding heb ik een projectleider begeleid die zich op bepaalde momenten onzeker voelde. Het had te maken met gehoorproblemen. Hij kon gesprekken niet helemaal goed volgen. Hij was blij verrast met het effect van de coachsessie en merkte dat hij gevoelsmatig anders reageerde in dezelfde situatie. Hierdoor was hij enthousiast geworden om medewerkers met problemen ook naar mij door te verwijzen. Voor mij als beginnende coach was dit een fijne start.

Marie, Nucleus Coach 1

Klachten van werknemers

Als werkgever heb je het beste voor met je werknemers. Wanneer het niet goed gaat met werknemers heeft dat effect op de kwaliteit van werken. Met Nucleus Coach Introspectie bieden we in het bedrijfsleven ondersteuning wanneer mensen dreigen uit te vallen of uitgevallen zijn om diverse redenen.

Ik stond op het punt om me ziek te melden. Dit deelde ik met mijn manager. Hij raadde me aan om met Nucleus Coach Introspectie mee te doen. Tijdens dit traject ontdekte ik waar mijn onrust mee te maken had. Maar het belangrijkste is vooral dat ik mezelf beter leerde kennen en ik rustiger werd. Ik voel me beter in mijn vel en kan me weer beter focussen op mijn werk.

Stephan, Nucleus Coach Introspectie

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


Kennismakingsgesprek inplannen

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Klachten waarmee Nucleus Coaching werkt

Verstoorde balans

Een verstoorde werk privé balans heeft bijna altijd een grote negatieve invloed op het functioneren. Met Nucleus Coaching brengen we dit weer in balans.

Lichamelijke symptomen

Soms ervaren mensen klachten die na medisch onderzoek niet te verklaren zijn. Dit wordt ook wel (S)OLK of ALK genoemd. Hoe kom je hier vanaf?

Stress gerelateerde klachten

Het is niet altijd meteen duidelijk dat bepaalde klachten het gevolg zijn van stress. Onderzoek naar de bron van klachten geeft mogelijkheid tot verandering.

Slaapproblemen

Ondanks alle tips voor een goede nachtrust zijn ze niet altijd even succesvol. Nucleus Coaching spoort de oorzaak van slaapproblemen op zodat ze verminderen of verdwijnen.

Burn-Out

Het is lastig om eigen patronen die ten grond liggen aan een burn-out zelf te doorbreken. Nucleus Coaching spoort de blinde vlekken op waardoor jouw herstel begint.

Vermoeidheid

Vermoeidheid kent vele oorzaken. Nucleus Coaching helpt de niet-medische bronnen van deze vermoeidheid opsporen zodat je energie toeneemt.

Onzekerheid

Onzekerheid kent diverse oorzaken en roept vaak veel vragen op. Doe ik het wel goed? Vinden ze mij aardig? Nucleus Coaching lost het probleem in de kern op.

Depressie

Er is sprake van een depressie als iemand minstens 2 weken een sombere stemming ervaart. Het aanpakken van de oorzaak met Nucleus Coaching verlicht snel.

Angsten

Angsten kunnen het leven op een onaangename manier geheel op zijn kop zetten. Door met Nucleus Coaching naar de kern te gaan speelt angst niet langer een rol.

Relatieproblemen

Een relatie verloopt niet altijd soepel en dit kan zijn weerslag hebben op het werk of andere contacten. De bron van relatieproblemen ophelderen geeft veel lucht in een relatie.

Onvruchtbaarheid

Niet altijd is onvruchtbaarheid het gevolg van lichamelijke afwijkingen. Nucleus Coaching onderzoekt de andere oorzaken die hieraan ten grondslag liggen.

PTSS

Sommige ervaringen zijn zo overweldigend en traumatisch dat de gevolgen ervan langdurig doorwerken. Nucleus Coaching helpt om een PTSS te verminderen.

Gewichtsproblemen

Emotie eten danwel emo-eten heeft vaak overgewicht tot gevolg. Nucleus Coaching helpt de achterliggende patronen duurzaam te doorbreken.

Trauma's waarmee Nucleus Coaching werkt

Geweld

Het welbevinden van iemand met nare ervaringen kan langdurig klachten geven. Klachten die met Nucleus Coaching snel duurzaam worden verminderd.

Misbruik

De gevolgen van misbruik werken langdurig door. Misbruik is één van de meest schadelijke ervaringen. Met Nucleus Coaching herstel je op een diep niveau.

Verlies

Het verlies van dierbaren, werk of andere zaken geeft langdurig een gevoel van gemis, verdriet of wanhoop. Nucleus Coaching geeft het leven weer zin en richting.

Echtscheiding

Scheiden is een proces. De levenswijze aanpassen kost energie. Nucleus Coaching is heel geschikt om gemakkelijker je partner en ervaringen los te laten.

Aanmelden nieuwsbrief

Laten we contact houden!

De Nucleus Methode is een methode in ontwikkeling. Er komen geregeld nieuwe inzichten bij waar jij als (aanstaand) coach je voordeel mee kunt doen. Wij delen deze inzichten graag. Ook houden we jou graag op de hoogte over de Nucleus Opleidingen die binnenkort weer starten en delen de ervaringen van medestudenten zowel tijdens als na de opleiding.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen


Pin It on Pinterest

Share This