Selecteer een pagina

Esmé Boon

N

Office Manager

N

Organiseren

N

Plannen

N

Structureren

Esmé Boon – Office Manager bij Nucleus Opleidingen

Esmé zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen Nucleus Opleidingen. Organiseren, plannen, structuren en to do listen afvinken, dat doet ze graag. Als office manager zorgt ze dat alle randzaken in een organisatie op rolletjes lopen.

Wie is Esmé Boon?

Ze is een ambitieuze, sportieve & enthousiaste vrouw. De balans in haar leven heeft ze helemaal gevonden doordat ze de juiste verhouding heeft gevonden tussen werken en ontspanning.

Kernwoorden: Organiseren, plannen, structureren, betrouwbaar, verantwoordelijk en zorgzaam

Ze heeft veel ervaring op het gebied van financiële administratie. Ze heeft 12 jaar in leidinggevende functie gewerkt en 10 jaar als backoffice manager.

Waarom een samenwerking met Nucleus Opleidingen?

Esmé: “Mijn missie is om samen de wereld een stukje mooier te maken. Helma Koorevaar maakt met de Nucleus methode de wereld een stuk(je) mooier.

Ik maak graag haar wereld een stukje mooier, zodat ze zich kan richten op het coachen en opleidingen geven en niet op alle randzaken in een bedrijf.”

 

smé met pauw 1707 x 2560 - Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.

Kennismakingsgesprek inplannen

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Pin It on Pinterest

Share This