Selecteer een pagina

Over Nucleus Business

Werkplezier en fitheid

Via mijn werkervaring in klinische chemie, genetica, milieutechnologie, loopbaanbegeleiding ben ik uiteindelijk als coach, trainer en therapeut gaan werken.
Voor verschillende bedrijven (o.a. Tempo-Team, DSM, GE) heb ik in de functie van loopbaanbegeleider reïntegratie en outplacement trajecten begeleid.

Bij een bepaalde groep mensen in het bedrijfsleven merkte ik dat ze wel wilden veranderen maar dat dit niet lukte. Medewerkers in een organisatie of bedrijf halen vaak niet het beste uit zichzelf. Ze worden hierin afgeremd door allerlei belemmeringen. Veelal van persoonlijke aard. Dit zien we terug in zowel fysieke als mentale klachten.

Dat motiveerde mij om te zoeken naar een methode die in korte tijd wel verandering laat zien. Samen met een collega heb ik de Nucleus Coach Methode ontwikkeld. Met deze coachmethode lukt het medewerkers om hun potentieel te ontdekken en ontwikkelen.
Vanaf 2008 geniet ik van een eigen praktijk waarin ik zowel coachingsvragen behandel als fysieke klachten benader met de Nucleus Methode®.

Onderwerpen waar we in het bedrijfsleven mee aan de slag gaan zijn:

$

Aanwakkeren groeipotentieel

$

Meer autonomie

$

Stress gerelateerde klachten

$

Doelgerichter werken

$

Meer verantwoordelijkheid nemen en leiderschap

$

Heldere communicatie

$

Gewaardeerd voelen

Ook voor bedrijven (zoals KPN, Michael Page) begeleid ik landelijk medewerkers met persoonlijke ontwikkelings- en loopbaanvraagstukken. Daarbij zet ik verschillende methodieken in. Met Nucleus Coaching gaan we terug naar de kern van de belemmeringen en verminderen we deze waardoor een medewerker gelukkiger wordt en beter presteert.

Over Nucleus Opleidingen, Coaching & Business

Nucleus Opleidingen

De populariteit van Nucleus Opleidingen bij coaches met en zonder ervaring in hun professie is groot. Nucleus Coaching brengt je sneller tot de kern en zorgt daardoor voor een langdurig resultaat. Ervaar de kracht van een methode die tot de kern gaat.

Nucleus Business

Ook voor bedrijven is er veel vraag voor het verminderen van belemmeringen en voorkomen van burn-out bij medewerkers. Met aandacht voor vitaliteit zorgen we met Nucleus Coaching ervoor dat een medewerker gelukkiger wordt en beter presteert.

Nucleus Coaching

De coaching bestaat uit een speciale gesprekstechniek om het onderbewuste te bereiken. Deze methode vind inmiddels zijn weg in verschillende beroepsgroepen zoals de gezondheidszorg en management of als aanvulling op bestaande methodes.

Helma Koorevaar

Na onderzoek van verschillende coach- en therapietechnieken blijkt Nucleus Coaching heel effectief. Als ontwikkelaar van deze methode vind ik het belangrijk deze kennis door te geven. Ontdek Nucleus Coaching.

Meest gestelde vragen

Misschien heb jij ook vragen en ben je op zoek naar antwoorden in jouw leven. Of mogelijk wil je weten hoe je kunt bijdragen aan meer geluk in jouw leven en het leven van anderen. Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen.

Accreditaties

Nucleus Opleidingen heeft de kwaliteit van het opleidingsaanbod objectief en onafhankelijk laten beoordelen door een aantal beroepsorganisaties. Het verkrijgen van een accreditatie is het toekennen van een soort keurmerk. 

Referenties

Iedereen heeft zijn eigen motivatie om persoonlijk te willen groeien of te leren coachen. Het is inspirerend om te lezen welke effecten deelnemers ervaren van EHBB of Nucleus Coaching tijdens de opleidingen of het toepassen ervan bij anderen.

Agenda

In de agenda vind je een overzicht van opleidingsdagen, workshops & trainingen voorzien van de belangrijkste informatie zoals inhoud, datum, tijdstip en locatie. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt neem dan gerust contact op.

R

Een geaccrediteerde opleiding volgen?

Een groot deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen wordt geaccrediteerd door KNOV, KCKZ, KTNO en de GRO opleidingen. Afhankelijk van de opleiding die je doet krijg je Nucleustudiepunten die bijdragen tot een certificaat van vakbekwaamheid.

Studiepunten verdienen

Als lid van de KNOV, KCKZ, KTNO en GRO opleidingen, verkrijg je studiepunten door het volgen van opleidingen en trainingen. Deze studiepunten bij elkaar opgeteld leiden tot certificering volgens de betreffende normering. Een deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen is ook geaccrediteerd en draagt dus bij aan het behalen van het certificaat. Een mooie reden dus om deze opleidingen te doen.

Referenties

“Bij bepaalde collega’s stel ik het sturen van een mail uit. De hele dag kan ik een mail voor me uitschuiven, maar dat geeft druk in mijn hoofd. Ik pieker daar gedurende de dag regelmatig over en dat komt mijn productiviteit niet ten goede. Tijdens Nucleus Coach Introspectie opleiding ontdekte ik dat ik door afwijzingen in het verleden overgevoelig was geworden voor kritiek van anderen. Nu stuur ik in de ochtend zelf de mail met feedback aan collega’s. Dit geeft mij rust in mijn hoofd. Ik neem de mogelijke feedback die op mijn mails komen niet zo serieus meer. En er komt meer werk uit mijn handen.”

Deelneemster 2020

“Als ik iets zeg is het vaak niet goed. Ik heb het gevoel dat de standaarden hoger zijn dan ik kan halen. Maar ik ontdekte tijdens Nucleus Coach Introspectie dat dit eigenlijk vooral te maken heeft met dat ik me niet gewaardeerd voel. Dan raak in een soort bevroren toestand. Dan ervaar ik machteloosheid, mijn lichaam valt stil ik kan niet meer praten. Ik zocht overal waardering thuis, op het werk, bij mijn manager. Nu heb ik dat minder nodig en val ik niet meer stil bij feedback.”

Deelnemer 2021

Ik ergerde me de laatste tijd aan een collega en het leek zich in mijn hoofd op te stapelen. Heel bijzonder dat ik me na een coach sessie “ineens” weer zo veel ruimhartiger voel. En dat wil ik ook graag. Ik word er gelukkiger van en functioneer er denk ik ook beter door. En ik weet dat het een golfbeweging is, maar ik weet ook dat meerdere van deze sessies die golf op een hoger niveau laat kabbelen. Een onverwacht resultaat is dat ik minder lichamelijke klachten heb, mijn rugklachten zijn verdwenen. Dat komt niet door één coach sessie, maar is het onderdeel van de resultaten van het hele traject.

Deelnemer 2021

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.

Kennismakingsgesprek inplannen

Pin It on Pinterest

Share This