Selecteer een pagina

Over Nucleus Opleidingen

De opleidingen voor de Nucleus Methode

De kracht van een Coach Methode die echt tot de kern gaat

Dé opleidingen die je bijblijven

Graag nemen wij je mee in persoonlijke groei. De weg hiernaar toe mag wat ons betreft aangenaam zijn. Een onderdeel van deze trainingsdagen zijn oefeningen in het bos. Dit maakt de beleving van de dag afwisselend. Bovendien is opladen in de natuur gezond om een nieuwe balans te ervaren. Tijdens de trainingsdagen is er bovendien een heerlijke lunch.

Angelique: “Ik wilde eigenlijk nooit naar huis na de trainingsdag. Daarom plakte ik vaak een overnachting vast aan de trainingsdag.”

De deelnemers aan de opleidingen en trainingsdagen komen uit het hele land. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jou. Ook online meedoen is een optie. De optimale beleving is meedoen op locatie. Voel je welkom in een van onze opleidingen:

Marcel: “Je komt hier niets te kort. De lunch was heerlijk en alles erom heen.”

Jorina: “De sfeer voelt veilig en ontspannen. Dat maakt het nieuwe dingen eigen maken voor mij heel fijn.”

 

Over Nucleus Opleidingen, Coaching & Business

Nucleus Opleidingen

De populariteit van Nucleus Opleidingen bij coaches met en zonder ervaring in hun professie is groot. Nucleus Coaching brengt je sneller tot de kern en zorgt daardoor voor een langdurig resultaat. Ervaar de kracht van een methode die tot de kern gaat.

Nucleus Business

Ook bij bedrijven is er veel vraag voor het verminderen van belemmeringen en voorkomen van burn-out bij medewerkers. Met aandacht voor vitaliteit zorgen we met Nucleus Coaching ervoor dat een medewerker gelukkiger wordt en beter presteert.

Nucleus Coaching

De coaching bestaat uit een speciale gesprekstechniek om het onderbewuste te bereiken. Deze methode vindt inmiddels zijn weg in verschillende beroepsgroepen zoals de gezondheidszorg en management of als aanvulling op bestaande methodes.

Helma Koorevaar

Na onderzoek van verschillende coach- en therapietechnieken blijkt Nucleus Coaching heel effectief. Als ontwikkelaar van deze methode vind ik het belangrijk deze kennis door te geven. Ontdek de kracht van Nucleus Opleidingen.

Meest gestelde vragen

Je bent altijd welkom met jouw eigen vragen. Iedereen heeft namelijk eigen leer- en ontwikkelingsdoelen. We geven antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Meest gestelde vragen

Je bent altijd welkom met jouw eigen vragen. Iedereen heeft namelijk zijn eigen leer- en ontwikkelingsdoelen. We geven antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Accreditaties

Nucleus Opleiding heeft inmiddels bij verschillende organisatie accreditaties verkregen. Kwaliteit van kennisoverdracht vinden wij een belangrijke waarde.

Referenties

Om je te inspireren hebben we deelnemers hun mening gevraagd. Ook bij andere onderwerpen zijn ervaringen van deelnemers terug te vinden.

Agenda

De data van de opleidingen zijn terug te vinden in de agenda. Deze wordt up-to-date gehouden. Deelnemers vinden hier makkelijk alle data van de trainingsdagen.

Ga naar het agenda overzicht

Nucleus Opleidingen biedt diverse opleidingen, workshops, trainingen en webinars. Wil je weten wat wanneer plaatsvindt en je nu vast aanmelden? Kijk dan in het overzicht in de Agenda.


Naar agenda

Nucleus Community

Er is een besloten Nucleus Community voor alle deelnemers aan de coachopleidingen. Wat je hier plaatst is uitsluitend zichtbaar voor de Nucleus Community deelnemers. In deze groep kun je elkaar steunen, je successen delen, kennis uitwisselen en delen waar je tegenaan loopt. Jaarlijks worden ook bijscholingen georganiseerd zodat je jouw kennis en vaardigheden opfrist en zo nodig aanvult.

Referenties

“Eén Nucleus Coachsessie doet meer dan 30 jaar GGZ.”

Diederik Visser, ambulant begeleider en orthopedagoog na deelname Introspectie

“Ik had niet gedacht dat ik coaching zo leuk zou vinden. Deze manier van coachen gaat me zo makkelijk af. Ik kan vrouwen met angsten voor bevalling nu heel goed begeleiden naar meer rust.”

Judith, verloskundige na de EHBB opleiding

“Het coachvak past goed bij mij, zeker deze natuurlijke vorm van coachen. Ondertussen heb ik zelf ook nog wat persoonlijke dingen opgeruimd.”

Jolien na deelname aan Introspectie en Nucleus Coach 1

R

Een geaccrediteerde opleiding volgen?

Een groot deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen is geaccrediteerd door KNOV, KCKZ, KTNO en de GRO opleidingen. Afhankelijk van de opleiding die je doet krijg je Nucleustudiepunten die bijdragen tot een certificaat van vakbekwaamheid.

Studiepunten verdienen

Als lid van de KNOV, KCKZ, KTNO en GRO opleidingen, verkrijg je studiepunten door het volgen van opleidingen en trainingen. Deze studiepunten bij elkaar opgeteld leiden tot certificering volgens de betreffende normering. Een groot deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen is ook geaccrediteerd en draagt dus bij aan het behalen van het certificaat. Een mooie reden dus om deze opleidingen te doen.

Overzicht Nucleus Opleidingen

Nucleus Coaching is een coachingsmethode die gebruik maakt van een speciale gesprekstechniek om het onderbewuste te bereiken. De achterliggende visie is dat traumatische gebeurtenissen hun ontregelend effect op het lichaam uitoefenen via de hersenen. Nucleus Coaching is gebaseerd op Evidence-Based-Practice (EBP) als (neuro)psychologie, prenatale/perinatale psychologie, epigenetica en TCM (Traditional Chines Medicin).

Z

Nucleus Coaching Introspectie

Nucleus Coaching is dé coachingsmethode voor wie snel, pijnloos en efficiënt te werk wil gaan. Om dat goed te kunnen doen is het belangrijk dat je zelf ervaringsdeskundige bent. Daarom vangen wij aan met Introspectie. Zo zijn we ervan verzekerd dat je als therapeut en coach niet onbewust getriggerd wordt door de thema’s van jouw cliënten. Je bewaart daardoor jouw balans en herkent trauma’s eerder. Je bent nu klaar om de Nucleus Methode ook zelf te leren toepassen.

Meer over Nucleus Coaching Introspectie

Z

Nucleus Coach 1

Wanneer mensen geremd worden door de effecten van trauma’s ontstaan er fysieke en mentale klachten die ook direct van invloed zijn op het werk en het privéleven. Een vicieuze cirkel die met Nucleus Coaching snel en daadkrachtig doorbroken wordt zodat cliënten meer geluk ervaren en beter functioneren. Nucleus Coach 1 geeft handvatten om te helpen bij belemmeringen en persoonlijke overtuigingen als gevolg van trauma’s zodat er langdurige balans ontstaat met een gelukkiger leven tot gevolg.

Meer over Nucleus Coach 1

Z

Nucleus Coach 2

Met Nucleus Coach 2 leer je verdieping aanbrengen in jouw coachvaardigheden. Je krijgt meer handvatten om de bron van lichamelijke (on)begrepen klachten te vinden bij een breder spectrum aan belemmeringen. Tevens leer je werken met trauma’s die in de prenatale periode en rondom de geboorte zijn ontstaan. Ook leer je familiepatronen herkennen en de negatieve invloed ervan doorbreken. Dit maakt jou als therapeut en coach veelzijdiger in het begeleiden van cliënten.

Meer over Nucleus Coach 2

Z

Emotionele Hulp Bij Bevalling - EHBB

Emotionele Hulp bij Bevalling – EHBB – richt zich op verloskundigen, kraamverzorgsters en doula’s. Met EHBB geef je als professional vrouwen voor, tijdens en na de bevalling veel meer vertrouwen in hun eigen lichaam zodat bevallen een prettige plezierige ervaring wordt in plaats van de nare ervaring waar de media mee vol staat. Door de vrouwen meer in balans te brengen en met EHBB in ontspanning te brengen wordt de bevalling prettiger en verloopt gemakkelijker.

Meer over EHBB

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Pin It on Pinterest

Share This