Selecteer een pagina

Accreditaties

N

Erkenning door brancheorganisaties

N

Studiepunten verdienen

N

Meervoudig gecertificeerd

N

Gegarandeerde kwaliteit

Accreditatie door beroepsverenigingen

Een aantal beroepsorganisaties heeft de kwaliteit van het opleidingsaanbod van Nucleus Opleidingen objectief en onafhankelijk beoordeeld. Het verkrijgen van een accreditatie is het toekennen van een soort keurmerk. Vaak wordt hierdoor de opleiding gewaardeerd met studiepunten om de kwaliteit en inzetbaarheid van de deelnemer in het betreffende beroep te verhogen.

Z

KNOV

De Koninklijke Vereniging Organisatie voor verloskundigen (KNOV) streeft met haar leden naar de beste zorg voor zwangere, haar partner en het (ongeboren) kind. Dat doen ze door verloskundigen te ondersteunen.

Z

KTNO

Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen (KTNO) is een online platform voor kwaliteitsborging van vakopleidingen, modules en bij- of nascholingen in het particulier onderwijs.

Z

KCKZ

Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ), binnen de kraamzorgsector. Dit is een organisatie die gaat over de inhoud van de kraamzorg en de professionalisering van de kraamverzorgenden.

Z

GRO

GAT Register Opleidingen (GRO) is met zorg ontwikkeld onder supervisie van toezichthouder stichting Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GRO erkent opleiders en scholing in de complementaire sector.

R

Een geaccrediteerde opleiding volgen?

Een groot deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen wordt geaccrediteerd door KNOV, KCKZ, KTNO en de GRO opleidingen. Afhankelijk van de opleiding die je doet krijg je Nucleustudiepunten die bijdragen tot een certificaat van vakbekwaamheid.

Studiepunten verdienen

Als lid van de KNOV, KCKZ, KTNO en GRO opleidingen, verkrijg je studiepunten door het volgen van opleidingen en trainingen. Deze studiepunten bij elkaar opgeteld leiden tot certificering volgens de betreffende normering. Een deel van de opleidingen van Nucleus Opleidingen is ook geaccrediteerd en draagt dus bij aan het behalen van het certificaat. Een mooie reden dus om deze opleidingen te doen.

Testimonials

“Vaak zijn er bijscholingen die ik verplicht moet volgen, maar de opleidingsmodule EHBB ligt helemaal in mijn interessegebied. Ik had al een enthousiaste collega hierover gehoord. Ik ben blij dat ik nu ook de kennis en vaardigheden heb. Ik heb al heel wat sessies toegepast in de gezinnen waarin ik werk. Ik vind het nog steeds bijzonder om te zien wat er gebeurt.”

Ellen, kraamverzorgster

“De kennis van deze methode is voor het belangrijkste. Studiepunten krijgen waren niet mijn eerste prioriteit. Maar het is toch wel prettig dat ik voor deze opleiding studiepunten krijg voor de aansluiting bij mijn beroepsvereniging.”

Ineke, voetreflextherapeut en Nucleus Coach 1

“Dat de opleiding zo goed aangeschreven staat bij KTNO vond ik wel heel prettig. Het gaf ook tegenwicht aan de kritische mensen in mijn omgeving. Ik vind het een fantastische opleiding en ga mijn eigen praktijk starten en mensen in het leven verder helpen met de Nucleus methode.”

Maria, Nucleus Coach 2

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant:

Pin It on Pinterest

Share This