Selecteer een pagina

Ruim je shit op

Hoe gaat het nu eigenlijk met jou?

N

In korte tijd van belemmeringen afkomen

N

Bewustwording van jezelf

N

Vanuit gemak doelstellingen halen

N

Jouw route naar meer succes en geluk

N

Studiepunten bij GRO

N

Uitbreiden van jouw netwerk

Belemmeringen opruimen

Iedereen maakt vervelende dingen mee. Misschien worstel je met jezelf of je relatie. Door je rugzak leeg te maken kun je opgeruimd verder. Misschien heb je last van allerlei (on)begrepen (lichamelijke) klachten, belemmeringen, weinig energie, burn-out gevoelens, gevoel van uitputting, onzekerheid, stress gerelateerde klachten, slaapproblemen.

Hoe gaat het eigenlijk met jou?

Het is regelmatig een uitdaging om jezelf te kunnen zijn op je werk. Hoe geef je jouw grenzen aan en wat heb je nodig om in je eigen kracht en balans te blijven? Er wordt over targets gepraat en resultaten, maar hoe gaat het nu eigenlijk met jou?

Wat leer je tijdens de trainingsdag?

Tijdens de opleiding leer je:

 • Nieuwste inzichten over herkomst van belemmeringen
 • Hoe je in korte tijd van belemmeringen afkomt
 • De werking van het menselijk brein
 • Trauma’s en hoe herken je die?
 • Bewustwording van jezelf en leren voelen (wat van mij is en wat van de ander)
 • Hoe je vanuit gemak je doelen behaalt
 • Jouw route naar meer geluk en succes
 • Nucleus Coaching en verbetering van welzijn
Coaching krijtje in hand groot 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Jouw route naar meer geluk

We leven allemaal in de schaduw van ons verleden, speciaal hoe we dat herinneren. Tegenslagen kunnen lang doorwerken, zelfs als je een heel andere weg bent gegaan.

Sommige nare herinneringen achtervolgen je hardnekkig. Door ‘je shit’ op te ruimen kun je verder. Door jouw negatieve patronen te veranderen kun je helderder werken en met minder moeite je doelen bereiken.

Deze training kwam precies op het goed moment. Privé had ik behoorlijk wat voor mijn kiezen gekregen. Zoals nare ervaringen tijdens mijn vrijwilligerswerk. Ik had niet gedacht dat ik in een trainingsdag al zoveel kon loslaten. Door hier onder andere op deze dag mee bezig te zijn geweest, heb ik veel ruimte ervaren in mezelf.

Janneke, manager

Kennismaken met Nucleus Coaching

In de training maak je ook kennis met Nucleus Coaching, een vernieuwende coachmethode die een versnelde persoonlijke groei kan geven.

Mensen ervaren na persoonlijke coachsessies verbeteringen als meer zelfvertrouwen, ontspanning, assertiviteit, minder lichamelijke klachten en ze voelen zich gelukkiger.

Deze afwisseldende dag heeft veel energie gegeven. Deze keer was de dag online en ik ben verbaasd dat ik me aan het eind van de dag zo fit voel.

Nooit gedacht dat ik open zou staan voor een meditatieoefening. Door dit onderdeel kon ik beter contact met mezelf ervaren.

Ben, manager

Coaching zand 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

Maak nu een afspraak

Wij begrijpen dat het best een ingrijpende beslissing kan zijn om je aan te melden voor één van onze Nucleus Opleidingen of trainingsdagen. Daarom nodigen we je van harte uit om geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek te maken met onze studiebegeleider.


Kennismakingsgesprek inplannen

Tijdsindeling trainingsdag

 

Tijdsschema 9.45 – 16.30 uur

9.45 uur inloop

10.00 start ochtendprogramma met tussendoor pauze

13.00 uur lunchtijd

14.00 uur start middagprogramma met tussendoor pauze

16.30 uur afsluiting

  Praktische informatie

  Coaching EHBB kamer 1 - 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

  Voor wie

  De opleiding is een mooie trainingsdag voor:

  • Werknemers
  • Zelfstandigen
  • Leidinggevenden
  EHBB les 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

  Waar

  Afhankelijk van de groep wordt deze training online of op locatie gegeven. Soms wordt de trainingsdag gegeven aan de Korensingel 7 in ‘s-Heerenberg. 

  Passie Coaching 10 1920 x 1110 Nucleus Opleidingen - Helma Koorevaar

  Investering

  Om deel te nemen aan de trainingsdag wordt een vergoeding van 350 euro gevraagd. Dat is inclusief opdrachten (ook vooraf) en een heerlijke lunch. 

  Deze opleidingen kunnen ook interessant zijn:

  Naast deze dagtraining is er verdieping mogelijk. Zoals Nucleus Coach Introspectie: een opleidingsmodule waarmee je duurzaam verandering creëert. De populariteit van Nucleus Opleidingen bij coaches met ervaring in hun professie is groot. Nucleus Coaching brengt je sneller tot de kern en zorgt daardoor voor een langdurig resultaat.

  Z

  Nucleus Coaching Introspectie

  Nucleus Coaching is dé coachingsmethode voor wie snel, pijnloos en efficiënt te werk wil gaan. Om dat goed te kunnen doen is het belangrijk dat je zelf ervaringsdeskundige bent. Daarom beginnen wij met Introspectie. Zo zijn we ervan verzekerd dat je als therapeut en coach niet onbewust getriggerd wordt door de thema’s van jouw cliënten. Je bewaart daardoor jouw balans en herkent trauma’s eerder. Je bent nu klaar om de Nucleus Methode ook zelf te leren toepassen.

  Meer over Nucleus Coaching Introspectie

  Z

  Nucleus Coach 1

  Wanneer mensen geremd worden door de effecten van trauma’s ontstaan er fysieke en mentale klachten die ook direct van invloed zijn op hun werk en hun privéleven. Een vicieuze cirkel die met Nucleus Coaching snel en daadkrachtig doorbroken wordt zodat cliënten meer geluk ervaren en beter functioneren. Nucleus Coach 1 geeft handvatten om te helpen bij belemmeringen en persoonlijke overtuigingen als gevolg van trauma’s zodat er langdurige balans ontstaat met een gelukkiger leven tot gevolg.

  Meer over Nucleus Coach 1

  Z

  Nucleus Coach 2

  Met Nucleus Coach 2 leer je verdieping aanbrengen in jouw coachvaardigheden. Je krijgt meer handvatten om de bron van lichamelijke (on)begrepen klachten te vinden bij een breder spectrum aan belemmeringen. Tevens leer je werken met trauma’s die in de prenatale periode en rondom de geboorte zijn ontstaan. Ook leer je familiepatronen herkennen en de negatieve invloed ervan doorbreken. Dit maakt jou als therapeut en coach veelzijdiger in het begeleiden van cliënten.

  Meer over Nucleus Coach 2

  Z

  Emotionele Hulp Bij Bevalling - EHBB

  Emotionele Hulp bij Bevalling – EHBB – richt zich op verloskundigen, kraamverzorgenden en doula’s. Met EHBB geef je als professional vrouwen voor, tijdens en na de bevalling veel meer vertrouwen in hun eigen lichaam zodat bevallen een ontspannen en plezierige ervaring wordt in plaats van de nare ervaring waar velen over praten. Door (aanstaande) moeders meer in balans te brengen en met EHBB in ontspanning te brengen wordt de bevalling prettiger en verloopt gemakkelijker.

  Meer over EHBB

  Is deze training iets voor jou?

  Denk je dat deze trainingsdag iets voor jou is of heb je nog vragen en wil je meer weten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op. De uiteindelijke aanmelding voor de trainingsdag vindt pas plaats nadat er een wederzijdse kennismaking is geweest.


  Direct inplannen

  De belangrijkste redenen op een rij

  Er valt nog veel meer te vertellen over deze trainingsdag. Dat doen we het liefst in een persoonlijk kennismakingsgesprek maar we zetten nu nog even de belangrijkste redenen om deze trainingsdag te doen op een rij.

  N

  Je krijgt inzicht in hoe je jouw belemmeringen kunt verminderen

  N

  Je maakt een begin met het opruimen van jouw shit

  N

  Na deze trainingsdag ervaar je meer duidelijkheid over de te nemen stappen

  N

  Heb je jouw route naar meer geluk en succes helder gekregen

  Testimonials

  “Verfrissend om eens helder te krijgen voor mezelf hoe ik met bepaalde issues op mijn werk omga. Maar vooral ook prettig om te weten hoe ik bepaalde problemen kan aanpakken. Dat geeft me opluchting en vertrouwen.

  Deelneemster 2020

  “Ik heb inspiratie opgedaan om andere keuzes te maken in mijn privéleven. Daardoor kan ik de combinatie van werk en privé beter volhouden.”

  Deelnemer 2021

  Ik vond het een mooie dag, waarbij ik ongemerkt een stukje bewustwording hen gecreëerd bij mezelf dat ik al het een en ander heb opgeruimd. Deze trainingsdag heeft bevestigd dat ik op de goede weg ben om mijn grenzen beter te ervaren. Ik heb deze dag ook een mooie tool hiervoor geleerd. Deze kan ik af en toe in te zetten wanneer ik voel dat dit nodig is.”

  Ruud, 2021

  Pin It on Pinterest

  Share This